Onkruid Magazine - Lekker tegendraads leven!

Welkom bij Onkruid magazine!

Al meer dan 40 jaar brengen wij nieuws rondom duurzaamheid, zingeving en aardse spiritualiteit.

Word je abonnee en ontvang als dank een gratis
uitwisbaar steenpapier A5 notitieboek van MOYU!
Inclusief doekje, pen en penhouder.

Wij wensen je veel leesplezier! 

   Nu verkrijgbaar!

Laatste nieuws!

De nieuwe Onkruid is uit!

We zijn weer volop in beweging! Het is lente, een periode waarin de bomen en planten weer tot leven komen, de warmte van de zon weer voelbaar is en ook wij meer naar buiten gaan. We gaan er weer op uit, we fietsen wat af en trekken onze stoute schoenen aan voor een avontuurlijke tocht door de natuur. Ja, we weten wel wat genieten is.

Lees meer »

Inspiratie-dag Centre Lothlorien

We kijken er enorm naar uit, na twee jaar weer een echte inspiratiedag. Zondag 27 maart belooft een mooie dag te worden: alle workshopleiders uit het zomerprogramma zijn er, Willem de Ridder komt een sprookje vertellen en voor de Frontier fans is er de Meet& Greet.

Lees meer »

Caribische landen verenigen zich om de stervende aardbodem te redden

Vanaf 21 maart vinden in Europa belangrijke ontmoetingen en gesprekken plaats met politiek leiders, influencers en burgers om beleidsveranderingen te versnellen die de wereldwijde bodemdegradatie een halt toeroepen. Initiator is Conscious Planet - Red de Bodem: een wereldwijde beweging die een bewuste aanpak voorstaat om onze bodem en planeet te redden. Het is met name een beweging van en voor burgers.  

Lees meer »

Onkruid zakelijk