LEEF VANUIT OERKRACHT - ONKRUID MAGAZINE

Welkom bij Onkruid magazine!

Al 45 jaar brengen wij nieuws rondom duurzaamheid, zingeving en aardse spiritualiteit.

 

Wij wensen je veel leesplezier! 

Word abonnee en ontvang gratis het boek
De wijsheid van de heks
van
Susan Smit

Hekserij is, net als alle andere natuurreligies op de wereld, niet-georganiseerd. Er zijn geen heilige boeken, gebouwen of profeten, er is geen strikte leer. Veel mensen noemen het daarom liever een spiritueel pad. Susan Smit, inmiddels al ruim twintig jaar op het pad van de heks, deelt in dit boek wat ze zelf allemaal heeft geleerd op haar persoonlijke ontwikkelingsreis. Ze vertelt je alles wat ze weet over de natuurwetten en levensbeschouwing van de oude religie en reikt je middelen aan voor groei.

Zo laat Susan zien hoe de oude natuurreligie je in het hier en nu kan helpen bij het omgaan met emoties, het op peil houden en opschonen van je levensenergie, de verhouding tot je lichaam en seksualiteit, het benutten van creativiteit, intuïtie en scheppingskracht, en de zorg voor de aarde en elkaar. Kortom, hekserij leert ons hoeveel de natuur en vrouwelijke waarden ons te bieden hebben.

 

   Nu verkrijgbaar!

Laatste nieuws!

Vanaf 2038 alleen nog emissievrije auto's in de showroom?

Groen rijden? Een elektrische auto (EV) kopen is geen goedkope grap. Deze auto’s zijn vrij duur in de aanschaf en qua verzekering kies je logischerwijs ook niet voor de minste dekking wanneer je zo’n dure bak voor de deur hebt staan. Daarnaast moet je je auto van (groene) energie voorzien. Toch zal de wereld eraan moeten geloven. Volgens Onderzoeksbureau BloombergNEF moet in 2038 de laatste gas-, diesel- of benzineauto worden verkocht.

Lees meer »

De nieuwe Onkruid is uit!

Iedere dag is er wel iets waar je van kunt leren. Het kan in hele kleine dingen zitten, maar leren kan ook een veel groter project zijn, een omscholing bijvoorbeeld. En leren is ook werken aan jezelf op persoonlijk vlak. Leer bijvoorbeeld om elke dag aandacht te geven aan jezelf met behulp van  mediteren. Michael Pilarczyk vertelt hoe je op een  eenvoudige manier een rustmoment kunt nemen voor jezelf.

Lees meer »

Biodynamisch Dineren

De Vereniging voor biodynamische landbouw en voeding (BD-Vereniging) organiseert ‘Biodynamische Diners’ op biodynamische boerderijen om de oogst samen te vieren. De kok zet met biodynamische inzichten het werk van de boer voort in de keuken. Dat geeft verrassende gerechten vol levenskracht, voedend voor lichaam, ziel en geest.

Lees meer »

De Werkplaats - Dansen met je ziel

Inzichtkaarten: je kunt er wat mee of je ziet er het nut niet van. Ik vind het altijd een feest om een kaartje te mogen trekken. Om mij te laten leiden door mijn intuïtie en dié kaart te pakken waar ik mij toe aangetrokken voel. In Onkruid 232 heb ik met inzichtkaarten al eens geprobeerd grip te krijgen op mijn emoties. Maar deze kaarten van Carla Knorren, schrijfster en kunstenares, gaan wel even een stapje verder. Want Carla laat je dansen met je ziel!

Lees meer »