LEEF VANUIT OERKRACHT - ONKRUID MAGAZINE

Oproepjes

Ben je op zoek naar vriendschap, een mooi vakantieadres, een maatje óf heb je iets wat je aan wilt bieden? Dat kan op deze pagina. Wij willen je er wel op attenderen dat deze pagina niet bedoeld is voor commerciële doelstellingen en wij op ieder moment gemachtigd zijn berichten te verwijderen wanneer deze van onjuiste aard zijn.

Wij adviseren je in het bericht enkel een emailadres op te nemen als contactadres. 

Reactie plaatsen

Reacties

Ben
23 dagen geleden

Prachtig vrij gelegen stuk grond in Hongarije beschikbaar om een woonwagen/camper neer te zetten en zelfvoorzienend te leven in ruil voor hulp bij het renoveren van mijn huisje wat tegenover het stuk grond ligt. Het grondstuk is beschikbaar voor minimaal een jaar, daarna wordt het een retraiteplek. Leuke reacties graag naar: dassen-burcht@freemail.hu

Tineke Koning
een maand geleden

Hallo, ik zoek een kamer in Utrecht of omgeving voor mijn leuke, sociale zoon. Hij gaat studeren in Utrecht en de reisduur Den Helder- Hogeschool Utrecht is 4 a 4,5 uur per dag. Met 2 of 3 overnachtingen doordeweeks zou hij erg geholpen zijn. Wie oh wie heeft er nog een plekje vrij voor hem? Rckoning@hotmail.com

Dejo en Cay
een maand geleden

INTO THE WILD willen wij leven, desnoods een poosje. Is er iemand die een tijdje zijn domein in de natuur door ons wil laten beheren? Hoe primitiever hoe liever! We hebben er de nodige ervaring mee....
Dejo en Cay en Chicco (foxterriër m)
dejocay@gmail.com

Maaike
2 maanden geleden

Hallo
Een wandeling maatje gezocht. Het liefst iemand in de buurt van Zeddam. Gr Maaike
Email jongens74@gmail.com

alex
2 maanden geleden

hallo

via deze weg vraag ik voor mijzelf woonruimte
tot ongeveer 30 km van Veendam
omgeving Wester Wolde

ben een lieve werkende man van 52
Ik sta open voor diversen mogelijkheden.
vraag gerust!

Alex

Paul Ticheler
een maand geleden

Hallo Alex, vanaf eind september komt voor tijdelijke verhuur een appartement met 200m2 tuin/terras beschikbaar in onze landelijk gelegen woonboerderij nabij Sellingen in Westerwolde. huurprijs €500,- excl. Energie. Bij belangstelling en voor meer info kun je mailen naar bovenstaande email.

vriendelijke groet, Paul.

Petra kaandorp
een maand geleden

Hoi Paul

Ik zie geen email adres staan ik heb deze advertentie voor een oud collega neergezet
Mag ik jouw emailadres ? Ik vind het leuk om mensen te koppelen

Petra

Michiel Matthes
2 maanden geleden

GRAALSBOODSCHAP ‘IN HET LICHT DER WAARHEID’ VAN ABD-RU-SHIN

Sinds er mensen zijn op aarde, heeft zij hulp en begeleiding gekregen uit hogere, geestelijke sferen. De helpers uit het verleden zijn ons goed bekend: Mozes, de profeten uit het Oude Testament, Jezus, Johannes de Doper, Mohammed, maar ook Lao-Tse, Zoroaster, Krishna, Boeddha, en nog vele anderen. Deze helpers waren hoger ontwikkelde geesten, die incarneerden in een bepaald volk om dit volk in geestelijk opzicht verder te helpen.
Deze hulp is echter niet beperkt gebleven tot een bepaalde periode, maar ook recent hebben wij als mensheid bijzondere hulp uit hogere sferen mogen ontvangen. In dit verband wijs ik graag op Abd-ru-shin, de auteursnaam van Oscar Ernst Bernhardt (1875-1941). Abd-ru-shin heeft de Graalsboodschap ‘In het Licht der Waarheid’ geschreven, waarmee hij de mensen nieuwe geestelijke inzichten aanreikt, die hen helpen om zich geestelijk verder te ontwikkelen.
In de jaren 1970 maakte ik kennis met de Graalsboodschap en sindsdien is het voor mij mijn morele kompas. Graag deel ik dit met anderen en ik ben beschikbaar om op een middag / avond een korte inleiding te geven en na afloop vragen te beantwoorden.
Michiel Matthes, michiel.matthes@outlook.com

Monique
3 maanden geleden

Spontane, open minded, intuïtieve vrouw van 50 jaar die van wandelen aan de zee of in de bossen houd. Creatief bezig is met bijenwas tekening maken. Aan het ontdekken is welk pad ze op mag in een wereld waar ik me niet altijd thuis voel. En met een open hart een mooie ziels verbinding wil aangaan met gelijk gestemde.

Ben ik op zoek naar een zorgzame, open minded en stoere man tussen de 47 en 52 jaar die wakker in deze wereld staat. Die open staat voor ziels verbinding, samen groeien en van elkaar leren,diep gaande gesprekken en humor, genieten van wat het leven bied en het nu, knuffelen, samen stil kunnen zijn, je hebt wat met spiritualiteit, elkaar verrassen en plagen en je houd van dieren. Ben je woonachtige ergens in het noorden/midden van het land.

En spreekt dit jou aan stuur me dan een berichtje en kijken we hoe de energie stroomt en of er een klik is.

Mailadres is moniquemaissie@gmail.com

Mick
3 maanden geleden

Mick
Ik hou er van de wereld onbevangen en
verwonderd in te stappen. heb even email-adres toegevoegd.Leuke spirituele man 50+, Musicien et Philosophe Tibétain zoekt een vrouwelijk soul-connection, romantic. stuur een leuk mailtje evt foto, naar mick.monje@gmail.com

Marieke
3 maanden geleden

Hoi Mick, mag ik jouw email adres?
met vriendelijke groet
Marieke

Mick
3 maanden geleden

Hoi, hier is mijn Email adress

Mick
3 maanden geleden

Ik hou er van de wereld onbevangen en
verwonderd in te stappen. Leuke spirituele man 50+, filosoof, zoekt een vrouwelijk soul-connection, romantic

Helene
4 maanden geleden

Wie is bekend met, of nieuwsgierig naar "De kunst van Kaizen" en wil met behulp daarvan een stap zetten naar iets wat ie meer, of juist minder, wil?

In mijn geval: het verlagen van mijn cholesterol en het doen van meer knieversterkende oefeningen.

Wil jij ook iets veranderen en lijkt het je leuk om daar samen mee aan de slag te gaan stuur dan even een berichtje, kijken we vanaf daar hoe we dat gaan doen.

Groetjes, Helene
postin410@gmail.com

Nathan Rozenhart
4 maanden geleden

We nodigen je graag uit voor deze bijeenkomst in Bloemendaal:

Zondagmiddag 25 juni 2023
14:00 – 16: 00 uur.
Onderwerp:
Wat is radicale zelfkennis?
Toegang vrij.
Aanmelden via https://zelfkennis.blog/agenda/
Met vriendelijke groet,
Nathan & Chandra

‘Hij die alles kent behalve zichzelf, mist alles’

Enlightenment
4 maanden geleden

Spiritueel ontwaakte man 47 jaar, zoekt vrouw tussen de 37 en 47 jaar, die ook interesse heeft in het paranormale, reïncarnatie, soulmate, dieren, veganisme, vrij willen zijn van de maatschappij enz. Ik zou het fijn vinden als je in de buurt van Den Haag zou wonen.

Bij kennismaking graag Fotos mailen krijg je ook van mij.

Ik hoop op een mooie vriendschap of liefde. Love is everything!


Mail naar : deusexm3chin4@gmail.com

Ben
4 maanden geleden

Ik ben op zoek naar iemand of een stel die tijdelijk in mijn boerderij in Hongarije willen wonen als huisoppas totdat de boerderij verkocht is. Leuke reacties zie ik graag tegemoet. dassen-burcht@ freemail.hu

Petra kaandorp
3 maanden geleden

Hoi ben

Kijk ook eens bij huizenoppassite hiervoor!

Succes Petra

Ben
2 maanden geleden

Hoi Petra,
Dank je wel! Zal kijken op de site
Groetjes Ben

Saphia de Vries
5 maanden geleden

In ben op zoek naar iemand die af en toe met mij met de auto de natuur in wil. In verband met een chronische aandoening ben ik minder mobiel. Ben in bezit van een auto.
Ben woonachtig in Den Bosch.
Inlichtingen: 06 53735571

GROEN
een maand geleden

HALLO IK BEN EEN VROUW MET ME

IK ZOEK LEUKE CONTACTEN
met gelijkgestemden
CREATIEF EN POSITIEF INGESTELD
KORTE BRIEVEN GEDICHTEN KAARTEN
BV SCHRIJVEN

IET VOOR JOU?