Studeren wanneer het jou uitkomt

Wil jij werken aan je eigen groei? Dan zijn de colleges van Onkruid vast iets voor jou! De lessen bevatten alles wat je nodig hebt voor een diepgaand en bewuster leven. Ga op weg naar verdieping met de leergangen sjamanisme, chakra's en mandala's of kom in verbinding met jouw sensitiviteit. In je eigen tijd verwerf je nieuwe kennis en wijsheid. Je komt in contact met je spiritualiteit en geeft verdieping aan jezelf en je omgeving.

Sta open voor nieuwe mogelijkheden, met de ondersteuning en ruimte die jij nodig hebt. Samen met deskundige begeleiders kom je tot nieuwe inzichten en krijg je een inspirerende dosis van kennis en vaardigheden. De colleges geven je in een halfjaar tot een jaar tijd inzicht in jezelf. Op een toegankelijke manier wordt de lesstof aangeboden, zodat je de ten volste de kans krijgt om in jouw tempo het pad van spirituele groei te volgen. 

En de komende maanden profiteer je ook nog eens van extra voordeel! Start vandaag nog met één van deze geweldige colleges en ontvang 10% korting*

 

* korting wordt automatisch verrekend in je winkelwagen en is geldig tot en met 25 april 2019

Onkruid biedt 5 colleges aan: