Adverteren in Onkruid of het Onkruid jaarboek?

Adverteren in Onkruid, in het Onkruid en/of online kan op verschillende manieren. Hieronder kun je informatie downloaden die je in eerste instantie op weg zal helpen. Voor de online mogelijkheden zoals adverteren in de nieuwsbrief, een nieuwsbericht plaatsen en/of een banner kun je contact opnemen met monique@onkruid.nl .Wens je meer informatie of kunnen wij jou adviseren en gericht een mediapakket aanbieden? Neem dan vandaag nog contact met ons op via monique@onkruid.nl of bel naar 06-22452331.

Wij bieden voor vrijwel ieder budget een mogelijkheid!

 

Nieuw bij Onkruid is het online adverteren. Jouw bedrijf, praktijk of product op de homepage van Onkruid? Dit kan voor slechts €25,- per keer. Je advertentie blijft 3 maanden vindbaar op onze website. *

Onze website trekt ruim 5.000 bezoekers per maand en doet het goed in de google ranking en jij kunt hiervan profiteren. 

Wij weten als geen ander dat het voor een klein bedrijf soms lastig is om goed te investeren in marketing. Via deze tool kun je eenvoudig jouw product of evenement bekend maken onder onze bezoekers. 

Nu vraag je je misschien af, hoe gaat dit in zijn werk? Eigenlijk heel simpel! Voer je tekst in en bestel via de button je advertentie of stuur na je bestelling een mail met daarin je tekst en eventueel foto's naar adv@onkruid.nl. Wij zorgen dan dat deze binnen 3 werkdagen zichtbaar is op onze homepage bij alle nieuwsberichten. 

Je kunt natuurlijk ook vantevoren contact met ons op nemen wanneer je meer informatie wilt. 

Wij behouden als uitgeverij wel het recht om artikelen niet te plaatsen wanneer deze ongepast of stootaangevend zijn. 

* deze plaatsing is éénmalig voor dit tarief. Bij meerdere plaatsingen kun je contact opnemen met adv@onkruid.nl

Tariefkaart Onkruid 2020
PDF – 716.0 KB 20 downloads
voorbeeld afmeting advertenties
PDF – 18.8 KB 381 downloads