Onkruid Magazine - Lekker tegendraads leven!

Welkom bij Onkruid magazine!

 

Al meer dan 40 jaar brengen wij nieuws rondom duurzaamheid, zingeving en aardse spiritualiteit.

Word je abonnee? Dan verdien je natuurlijk een mooi welkomstcadeau!

Wij wensen je veel inspiratie, plezier en genot toe.

   Nu verkrijgbaar!

Laatste nieuws!

Europeanen geven om dieren

Vandaag lanceert Diervriendelijk Nederland samen met vijftien andere Europese dierenbelangenorganisaties de campagne #EUforAnimals om dieren in de Europese Unie een luidere stem te geven.

Lees meer »

Lente

Heerlijk dat de lente in aantocht is, maar laat dit jaargetijde niet de insteek van dit verhaal zijn. Want Lente is ook de titel van de documentaire van Beke Olyrhook, waarin ze het antwoord zoekt op de vraag: heb je een relatie nodig om je compleet te voelen en gelukkig te zijn?

Lees meer »

Geen Rode Maanfestival in juni

Afgelopen weekend bereikte ons het nieuws dat het Rode Maanfestival niet door zal gaan in juni van dit jaar. Laura, Corti en Jacqueline leggen uit waarom niet: “Wij willen je weer even meenemen in ons proces rondom het Rode Maanfestival 2021. Mede door onze zoektocht naar een nieuwe locatie hebben we nauw contact met de gemeente over wat er kan en mag.

Lees meer »

Overgang te lijf tijdens online opvliegerpoli

Sta je nog volop in het leven, maar word je dagelijks geteisterd door opvliegers, hartkloppingen, slaapproblemen, angstaanvallen en depressieve gevoelens? Gelukkig zijn er oplossingen om de menopauze minder zwaar te maken. Daarom organiseert Ziekenhuis Gelderse Vallei op donderdag 4 maart een landelijke online opvliegerpoli in samenwerking met medisch specialisten en ervaringsdeskundigen.

Lees meer »

Groen geld

Een derde van alle investeringen heeft een groene bestemming. Beleggers realiseren zich maar al te goed dat het toekomstige geld zich in de duurzame sector bevindt. Maar waar komt al het groene geld terecht? En heeft elke belegger de juiste intenties?

Lees meer »

Onkruid zakelijk