Onkruid Magazine - Lekker tegendraads leven!

Welkom bij Onkruid magazine!

 

Al meer dan 40 jaar brengen wij nieuws rondom duurzaamheid, zingeving en aardse spiritualiteit.

Word je abonnee? Dan verdien je natuurlijk een mooi welkomstcadeau!

Wij wensen je veel inspiratie, plezier en genot toe.

   Nu verkrijgbaar!

Laatste nieuws!

Beweging van natuur, mens en techniek in Museum Nagele

Vanaf 2 december kun je in Museum Nagele een nieuwe expositie bezichtigen. Tot en met 27 februari 2022 exposeren er 3 autonome kunstenaars: Marianne Alting Brooijmans, Ineke van Beersum en Han Lammers. Hun werken zijn gemaakt van diverse materialen die een gesprek aangaan tussen techniek en intuïtie.

Lees meer »

Maak de overgang draaglijker met Menoelle

In Nederland is 14% van de bevolking in de overgang. Dat betekent dat zo’n twee en een half miljoen vrouwen te maken hebben met opvliegers, hoofdpijn en stemmingswisselingen. Om maar wat te noemen, want de klachtenlijst is lang. In Korea gaan vrouwen daar op een natuurlijke manier mee om. EstroG-100 is een gepatenteerde mix van drie plantenextracten die al meer dan 400 jaar wordt gebruikt in de Koreaanse traditionele geneeskunde.

Lees meer »

Yoga en meditatie gaan veroudering tegen

Tijdens een onderzoek, dat o.a. is uitgevoerd door de organisatie Divine Soul Yoga, hebben gezonde personen van 25 tot 62 jaar yoga en meditatie onderdeel van hun levenswijze gemaakt als deel van de weg naar herstel. Tijdens het programma voor Eternal Youth Meditation en Healing van DSY dat twee maanden duurde, is aangetoond dat door yoga en meditatie menselijke cellen kunnen herstellen en dat de telomeerlengte daardoor toeneemt.

Lees meer »

Onkruid zakelijk