LEEF VANUIT OERKRACHT - ONKRUID MAGAZINE

Welkom bij Onkruid magazine!

Al 45 jaar brengen wij nieuws rondom duurzaamheid, zingeving en aardse spiritualiteit.

 

Wij wensen je veel leesplezier! 

Word abonnee en ontvang gratis het boek
De wijsheid van de heks
van
Susan Smit

Hekserij is, net als alle andere natuurreligies op de wereld, niet-georganiseerd. Er zijn geen heilige boeken, gebouwen of profeten, er is geen strikte leer. Veel mensen noemen het daarom liever een spiritueel pad. Susan Smit, inmiddels al ruim twintig jaar op het pad van de heks, deelt in dit boek wat ze zelf allemaal heeft geleerd op haar persoonlijke ontwikkelingsreis. Ze vertelt je alles wat ze weet over de natuurwetten en levensbeschouwing van de oude religie en reikt je middelen aan voor groei.

Zo laat Susan zien hoe de oude natuurreligie je in het hier en nu kan helpen bij het omgaan met emoties, het op peil houden en opschonen van je levensenergie, de verhouding tot je lichaam en seksualiteit, het benutten van creativiteit, intuïtie en scheppingskracht, en de zorg voor de aarde en elkaar. Kortom, hekserij leert ons hoeveel de natuur en vrouwelijke waarden ons te bieden hebben.

 

   Nu verkrijgbaar!

Laatste nieuws!

Op de agenda: Gala van Preventie

Hoe kunnen we een verschil maken in het leven van mensen met dementie? Hoe krijgen we jongeren meer in beweging? En waarom zijn je eerste duizend dagen zo ontzettend belangrijk voor de rest van je leven? Dit zijn slechts enkele van de vragen die beantwoord gaan worden tijdens het Gala van Preventie op woensdag 8 juni, georganiseerd door New Scientist in samenwerking met het Expertisecentrum Preventie in Zorg en Welzijn van Hogeschool Inholland.

Lees meer »

De nieuwe Onkruid is uit!

Vakantie, de invulling is voor iedereen anders. Het is ook maar net wat je situatie toelaat. Maar vooral is het wat je het liefste doet tijdens je vakantie. Blijf je lekker thuis, ga je dagjes weg, plan je een fietsvakantie of ga je liever met het vliegtuig naar een warm land? Het zijn allemaal opties. Wat betekent vakantie voor jou en heb jij al plannen gemaakt? 

Lees meer »

De ideale Unie volgens Mathieu Segers

Kunnen wij ons als West-Europa, na dertig jaar loze beloftes, werkelijk verenigen met het eigen Oosten? VPRO Tegenlicht verkent de nabije toekomst met hoogleraar eigentijdse Europese geschiedenis Mathieu Segers.

Lees meer »

Vandaag is het Wereld Bijendag

World Bee Day (20 mei) is wereldwijd uitgeroepen door de Verenigde Naties om aandacht te vragen voor het belang van bijen op initiatief van Slovenië. Het wereldwijde initiatief World Bee Day wordt in Nederland georganiseerd/gecoördineerd door Stichting Bijenvrienden en de Bijenstichting.

Lees meer »