Onkruid Magazine - Lekker tegendraads leven!

Welkom bij Onkruid magazine!

Al meer dan 40 jaar brengen wij nieuws rondom duurzaamheid, zingeving en aardse spiritualiteit.

Word je abonnee en ontvang als dank een gratis
uitwisbaar steenpapier A5 notitieboek van MOYU!
Inclusief doekje, pen en penhouder.

Wij wensen je veel leesplezier! 

   Nu verkrijgbaar!

Laatste nieuws!

Odin webinar kruidgeneeskunde

Op dinsdag 3 mei om 20.00 uur geeft Marlies Engels, auteur van Kruid en Mens en eigenaar van biologische kruidenkwekerij De Polderkol, een Odin webinar over kruidengeneeskunde en het belang van gezonde voeding vanuit een holistische visie. Iedereen die mee wil doen kan online aanschuiven, van tevoren aanmelden is niet nodig.

Lees meer »

Naar het Rijk der Fabelen

Vanaf zaterdag 23 april presenteert museum De Bastei in Nijmegen de tentoonstelling Naar het Rijk der Fabelen. Wat weet jij van je favoriete dier? Voel, ruik en luister goed naar de dieren in de expositie. In deze vrolijke beestenparade ontdek je de feiten en fabels van bekende dieren.

Lees meer »

It's Good To Be Back

Into The Great Wide Open organiseert het minifestival It’s Good To Be Back: een presentatie van wat er zoal gebeurde op muzikaal en creatief front terwijl de wereld stil leek te staan. Een viering van wat weer mag. En een oefening of we het nog kunnen met z’n allen. De roestige plekjes wegschuren en de scharnieren smeren, zo je wilt. Zondag 8 mei gaat het gebeuren, in de Tolhuistuin in Amsterdam Noord.

Lees meer »

Expositie About Nature in Artzaanstad

In zijn werkplaats in de polder werkt kunstenaar Ad Arma het liefst in het holst van de nacht aan zijn nieuwe creaties. Alleen, in zijn eigen belevingswereld. Er klinkt jazzmuziek als aanjager. Hier komen zijn ideeën tot leven, laat hij alles toe. In deze nieuwe tentoonstelling in Artzaanstad hebben alle schilderijen de titel About Nature.

Lees meer »

Open dag Shenzhou Open University groot succes

De Open Dag op 26 maart 2022 trok bijna 100 bezoekers naar het schoolgebouw in Amsterdam. Eindelijk konden we na een lange periode van corona-restricties weer toekomstige studenten op onze mooie locatie ontvangen om te laten zien wat Shenzhou in huis heeft.

Lees meer »

Onkruid zakelijk