Dit weekend: Paranormaal Alternatief

Gepubliceerd op 18 november 2022 om 09:37

In De Broodfabriek staan op 19 en 20 november meer dan 200 standhouders klaar om je te verwelkomen met al het moois dat de holistische wereld te bieden heeft.

Diverse mediums, coaches en holistische verkooppunten bieden unieke diensten en producten aan. Kan jij ook wel wat steun gebruiken in deze drukke periode? Of heb je een vraag die je beantwoord wil hebben? Dan ben je op deze spirituele beurs aan het juiste adres.

Tijdens Paranormaal kan je vragen stellen aan mediums, je hand laten lezen, aura foto laten maken, koffiedik lezen en nog veel meer! Ook is er een groot aanbod lezingen en workshops die kosteloos te volgen zijn. Volg bijvoorbeeld de lezing over het opzoek gaan naar een meer vervullend bestaan of doe mee aan de workshop lichttaal. Daarnaast kun je op de beurs bij allerlei holistische verkopers op zoek naar het perfecte cadeautje.

Nieuwsgierig wat je nog meer kan doen op de beurs? Neem dan snel een kijkje op de website, hier vind je de plattegrond, de standhouders en alle activiteiten.