Sint tip: duurzame knutselcadeaus bij Green Jump

Gepubliceerd op 28 november 2022 om 09:30

Sinterklaas is aangekomen in Nederland, de kinderen zijn al druk met het maken van tekeningen en verlanglijstjes voor Sinterklaasavond. Wat zou het mooi zijn als er op Sinterklaasavond nog meer duurzame cadeautjes worden gegeven. Producten die gemaakt zijn met respect voor mens en milieu. Hierbij een paar tips voor leuke en duurzame knutselcadeaus die leuk zijn voor kleine en grote kinderen!

Speelgoed dat duurzaam, fair trade en gegarandeerd kinderarbeid vrij is, is beter voor het milieu en ook nog eens veel leuker om te geven. Knutselspullen zijn altijd een goed cadeautje! Klei, viltstiften, kleurpotloden, verf, kwasten, lijm, krijtjes op basis van natuurlijke materialen en zonder schadelijke stoffen. Om zorgeloos lange druilerige middagen mee te vullen en de donkere dagen wat kleur te geven. Je vindt ze samen met al het andere knutselgeluk in de afdeling Tekenen en Knutselen bij Green Jump! Lees verder voor een leuke kortingsactie!

Met de verfkit van Natural Earth Paint kun je de mooiste creaties maken. Je kunt zelf de dikte bepalen met deze verf in poedervorm. Het is gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten als aarde, minerale pigmenten en organische ingrediënten. Het is te gebruiken als vingerverf, maar ook voor het verven op papier, schildersdoek, hout, textiel en zelfs glas. 

De Weible fantasieklei in de kleuren van de regenboog. Deze klei is gemaakt van aardappelzetmeel, bijenwas, microwax (wordt ook gebruikt in de voedingsindustrie) en voedingskleurstoffen. Fijn en veilig om mee te kleien, de klei blijft zacht en droogt niet uit.

 

De krijtjes van Crayon Rocks zijn niet van aardolie gemaakt, zoals de meeste krijtjes, maar van sojabonen van reeds bestaande Amerikaanse akkers. Natuurlijke plantaardige pigmenten zorgen voor de mooie kleuren. Er zijn verschillende setjes kleuren in een katoenen zakje. Een leuke bijkomstigheid, de krijtjes zijn zo gevormd dat je een goede pengreep ontwikkelt.

In de webwinkel www.greenjump.nl vind je nog meer leuke cadeaus zoals badspeelgoed, kleurrijke 
en lekdichte schoolbekers, houten speelgoed en spellen die fair trade gemaakt zijn.

Van Green Jump mogen we jullie 10% korting geven
op hun
duurzame teken- en knutselmateriaal!

De kortingscode is geldig t/m 20 december 2023, zodat je deze ook kunt gebruiken voor onder de kerstboom.