Onkruid Magazine - Lekker tegendraads leven!

Een intiem kijkje in de wereld van ouderen en de ouderenzorg met podcast Radio Danspaleis

Gepubliceerd op 10 maart 2021 om 15:25

Dinsdag 9 maart is het tweede seizoen van ‘Radio Danspaleis’ van start gegaan, de podcastserie van sociale onderneming Het Danspaleis. Radio Danspaleis neemt luisteraars aan de hand van muziek mee in de wereld van ouderen en de ouderenzorg.

Door middel van interviews met ouderen, bekende Nederlandse artiesten op leeftijd en mensen uit de zorg, biedt de podcast een intiem kijkje in het leven van ouderen en biedt het verdieping, troost en plezier in een tijd waarin eenzaamheid op de loer ligt. Pianist Frank van Bommel en drummer Martin van Leusden leveren live in de studio commentaar in woord en muziek. De presentatie is in handen van Danspaleis-oprichter Suna Duijf.

In deze nieuwe reeks staan persoonlijke muziekverhalen van ouderen in de spotlight en wordt een podium geboden aan een organisatie die zorg levert aan ouderen, om te weten wat er nu leeft in de zorgwereld. Elke aflevering is er ook een bekende Nederlandse artiest op leeftijd te gast. Voor seizoen twee zijn dat onder andere schrijfster Marjan Berk en comédienne Tineke Schouten. Naast de interviews worden elke aflevering bijzondere personen in het zonnetje gezet, wordt er stilgestaan met de rubriek in memoriam en wordt er muziek gedraaid van vroeger; van de Engelse Wals tot levenslied en rock’n’roll. Radio Danspaleis is een feest van herkenning en bezinning voor luisteraars van alle leeftijden en achtergronden.

Luister elke drie weken naar een nieuwe aflevering van Radio Danspaleis op alle grote podcastplatforms. Ga voor meer informatie naar www.hetdanspaleis.com.  


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.