Massage & Complementair Vakbeurs (MCV)

Gepubliceerd op 3 april 2024 om 15:16

De Vakbeurs voor zorgprofessionals/geïnteresseerden beleeft op 19 en 20 april 2024 haar 12e editie in het NEXT Level in Gorinchem. Ze nodigt jou graag uit met 50% korting op de entreeprijs. Gebruik de code ‘sooner24’ bij je bestelling en betaal €10,-. Hopelijk zien we je op de beurs, hieronder een tipje van de sluier wat je kan verwachten.

 

 

“Samen natuurlijk beter” daar draait het om op de Massage Complementair Vakbeurs waar reguliere zorg haar grenzen bereikt, kunnen natuurlijke behandelmethodes de uitkomst bieden, en visa versa. Samen kunnen ze veel betekenen om gezondheid en welzijn te waarborgen. De beurs biedt een platform waarin deze integrale visie centraal staat.  

 

 

Van oorsprong gestart als een Massagevakbeurs, hebben we ons vanaf 2013 ontwikkeld tot een evenement dat zowel massage als complementaire therapieën omvat. Steeds meer therapeuten uit verschillende disciplines weten ons te vinden. Een ontmoetingsplek om je kennis op peil te brengen, je te laten inspireren, te verbinden met vakgenoten en in te kopen tegen interessante prijzen! Hierbij gaat het om tal van gezondheid gerelateerde producten en diensten als cursussen, producten, methodieken, voeding en suppletie en veel meer.

 

 

Om diverse therapieën en producten direct te voelen en ervaren, wordt een gevarieerd workshop- en lezingprogramma aangeboden. Zo kun je onder meer de kracht van Soundhealing ervaren, in aanraking komen met de Pijn Reset Methode, experimenteren om energetisch in balans te komen of leren hoe je eenvoudig meer klanten trekt.

 

Nederland gezonder maken en behouden. Daar draait het om op deze beurs.

Wat zijn de ervaringen, ontwikkelingen en vernieuwingen?

Wil jij je verder verdiepen in de wereld van natuurlijke gezondheid en daarnaast profiteren van de vele beursacties? Kom dan naar de bron van leefstijlkennis, -inzichten en -ervaringen, én de plek om te netwerken.

 

Beleef en ontdek -> Verken zo'n 100 deelnemende exposanten en vind verdieping in een of meer van de 42 workshops/lezingen.

Locatie -> Noteer 19 en 20 april voor de 12e editie van de Massage en Complementair Vakbeurs in het NEXT Level te Gorinchem.

 

We kijken ernaar uit om je te verwelkomen op 19/20 april!

Voor meer informatie en tickets -> soonerevents.nl

Gebruik bij het bestellen de code 'sooner24' en betaal slechts €10 entree.

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.