Wordt vandaag nog abonnee en kies jouw cadeau!

Een Bed-in met Michelle Shanti en Geert Kimpen

Gepubliceerd op 15 december 2020 om 16:57

John Lennon en Yoko Ono lagen in 1969 een week lang in een bed in het Hilton om de aandacht op vrede te vestigen. Michelle en Geert, beide schrijvers, gaan een week in een bed liggen in een etalage van Amsterdam om aandacht te vragen voor liefde, verbinding en menselijkheid.

De hele week ontvangen zij bekende en minder bekende mensen in hun bed met inspirerende verhalen en optredens. Onlangs brachten Michelle en Geert hun boek Het liefdesvaccin uit. Een boek met dezelfde boodschap. Een pleidooi voor verbinding, liefde en warmte, dat kijkt naar wat wij zelf kunnen doen om uit deze crisis te komen. Hoe wij onze geest en ons lichaam kunnen versterken en een bron van liefde kunnen worden. Zie voor meer informatie: www.hetliefdesvaccin.nl.

Daarnaast houden ze een Pay it Forward-actie. Breng jij een cadeautje bij ze langs? Een cadeautje voor iemand die je niet kent, waar iemand wel erg blij mee zou kunnen zijn? Je kunt het cadeautje voor de deur in de daarvoor bestemde mand leggen, of een afspraak maken om in hun bed langs te komen voor een praatje. Stuur ze een mailtje op info@parisbooks.eu en ze nodigen je graag uit bij hun in bed! Deze cadeautjes brengen ze op 24 december rond en delen ze aan mensen uit die het kunnen gebruiken.

Waar tref je Michelle en Geert in bed aan?

Hun bed is te vinden in Café De Pels, aan de Huidenstraat 25 in Amsterdam. Kun je hun niet fysiek bezoeken? Geen probleem, alle gesprekjes en ontmoetingen in hun bed zullen ze live gaan uitzenden op Facebook. Kom langs van 18 tot en met 24 december, het etalageraam is open van 12.00 tot 18.00 uur.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.