Onkruid Magazine - Lekker tegendraads leven!

Met de Uitleentuin heb je voortaan een tuintje bij je tent

Gepubliceerd op 29 juni 2020 om 21:46

Er groeit genoeg op Vlieland, maar landbouw wordt er niet bedreven. Vanaf 1 juli komt daar - zij het op kleine schaal - verandering in. Dan vindt de opening van De Uitleentuin plaats. Samen met PJ Roggeband, basisschool De Jutter en Lab Vlieland zorgt Into The Great Wide Open ervoor dat bezoekers van Kampeerterrein Stortemelk straks naar hartenlust kunnen oogsten uit hun uitleentuin.

De Uitleentuin is ontsproten aan het brein van PJ Roggeband, creatief duizendpoot if there ever was one. De Uitleentuinen zijn handige draagbare tuintjes die je mee kunt nemen naar je eigen kampeerplek. De tuintjes zijn niet alleen verrassend van vorm maar ook van inhoud; van champagneblad tot meloensalie, van ijskruid tot zeebanaan, alles is eetbaar. De Uitleentuin is bedoeld om na gebruik terug te zetten voor een volgende gast van Stortemelk.

De mobiele moestuinen zijn getimmerd door leerlingen van de Vlielandse school De Jutter, vaste gasten van Kampeerterrein Stortemelk en de bouwploeg van Into The Great Wide Open, die de zomer zonder festivals door moet zien te komen.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.