Wordt vandaag nog abonnee en kies jouw cadeau!

Circulaire economie

Gepubliceerd op 31 januari 2020 om 16:14

Van maandag 3 februari tot en met vrijdag 7 februari staat Nederland volledig in het teken van de circulaire economie. Ook in Almere wordt er uitgebreid stilgestaan bij de vele circulaire initiatieven die de stad rijk is.

Op het Steiger Festival laten verschillende circulaire makers, designers en creatievelingen hun kunsten zien en kunnen bezoekers aan allerlei bijzondere circulaire activiteiten meedoen. In het Upcyclecentrum kunnen ze alles te weten komen over hoe van afval nieuwe grondstoffen en producten kunnen worden gemaakt en in Natuurbelevingcentrum de Oostvaarders laten planten letterlijk hun licht schijnen op de mogelijkheden van natuurlijke energie. Ook kunnen er non-alcoholische drankjes van algen worden geproefd. Maar er staat veel meer op het programma dat geschikt is voor iedereen, jong en oud, die geïnteresseerd is in oplossingen om de natuur te helpen.

Een volledig overzicht met tijden en extra informatie staat op www.nationaalparknieuwland.nl/nl/oostvaardersplassen/almere/evenement (voor activiteiten tijdens World Wetlands Day) en www.almere.nl/steigerfestival (voor alle info over het Steiger Festival) 


«   »