Heaveness

Gepubliceerd op 11 december 2019 om 16:23

Er is een nieuwe, unieke app: Heaveness. In deze app vind je een virtueel bos waarin je voor een overleden dierbare een herinnerboom plant.

Bij de boom kun je kaarsjes branden, bloemen neerleggen, knuffels plaatsen, of bijvoorbeeld wenslampionnen oplaten. Op de tijdlijn verzamel je herinneringen en deel je anekdotes. Familie, vrienden en bekenden kunnen meeleven door een hartje of te reactie bij een bericht of item te plaatsen. De privacy-status van de boom (voor wie wel of niet zichtbaar) bepaal je zelf. Een geplante herinnerboom blijft altijd bestaan, tenzij je deze zelf verwijdert. Met de Heaveness app heb je jouw herinnerplek altijd binnen handbereik. Het gebruik van de app is eenvoudig.


Steun
De Heaveness app biedt een nieuwe, fijne herinnerplek om altijd te kunnen bezoeken, ongeacht waar op de wereld je ook bent. Bij een nieuwe gebeurtenis of mooie herinnering bezoek je de boom om een berichtje achter te laten of een extra item bij de boom te plaatsen. Andere groepsleden zijn door de app direct op de hoogte en eenvoudig betrokken. Het meeleven en de reacties geven steun, kracht en verbinding.


Gratis
De gratis app bevat geen advertenties en is verkrijgbaar voor smartphones via Google Play en de App Store. Het planten van een herinnerboom, de tijdlijn en diverse items (zoals kaarsjes, bloemen en knuffels) zijn gratis. Speciale bomen of items die langer blijven staan, zijn met zogenoemde Lichtpuntjes aan te schaffen in de shop van de app. De Heaveness app is beschikbaar in vijf talen: Nederlands, Engels, Duits, Spaans en Pools.

Meer informatie is te vinden via www.heaveness.com


«   »