Onkruid op je computer of ipad nu verkrijgbaar!

Gepubliceerd op 30 oktober 2019 om 21:46

Vanaf nu kun je eenvoudig de nieuwste Onkruid bestellen en gelijk lezen op je ipad of computer! Je ontvangt ook nog eens €1,- korting en je betaalt slechts €5,95!

In het nieuwste nummer vind je onder andere:

De kringloop is al lang niet meer de winkel voor mensen zonder geld, maar juist een trendy alternatief voor wie een duurzame lifestyle in zijn of haar garderobe en inboedel wil laten zien. Het aloude ‘weggooien is zonde’ is inmiddels ook via de tv-spotjes van SIRE en verschillende televisieprogramma’s hard op weg om mainstream te worden.

Ook het paleo-dieet is terug van weggeweest, hoewel je dat in dit geval wel ruim moet nemen. Want paleo, dat is eten zoals de Flintstones in de oertijd.

Ondertussen zijn er ook nog genoeg splinternieuwe dingen om je druk over te maken. Zoals het nieuwe 5G-netwerk voor de mobiele telefoon. Niemand wil het, om uiteenlopende redenen, toch wordt het ons in de maag gesplitst en wordt het land volgezet met een nauwsluitend netwerk van nieuwe zendmasten.

Lees er over in de nieuwe Onkruid en bestel 'm hier digitaal voor slechts €5,95! Wil je liever de nieuwste Onkruid in je brievenbus? Klik dan hier.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.