CSR Campus Days op 27 november 2018 in Gent

Gepubliceerd op 26 november 2018 om 09:55

Met Kate Raworth, auteur van het toonaangevende boek Doughnut economics over duurzaam ondernemen, heeft de organisatie een topper in huis gehaald. Naast haar stellen tal van binnen- en buitenlandse gasten hun slimme oplossingen voor de uitdagingen van morgen voor op de CSR Campus Days.

In haar boek zoekt Kate Raworth naar oplossingen voor een van de grootste uitdagingen van de 21ste eeuw: hoe kunnen we een positieve economische, sociale en ecologische evolutie kennen en toch binnen de grenzen van het ecosysteem blijven? Dat is alleen mogelijk als we nieuwe kundes en inzichten verwerven. Haar keynote geeft een fris en optimistisch beeld van de toekomst, op voorwaarde dat we rekening houden met de grenzen van onze aarde.

Inspirerende visies over duurzaamheid

Op de CSR Campus Days komen meer nieuwe visies over duurzaamheid aan bod. Het wordt een dag boordevol inspirerende lezingen, nieuwe hulpmiddelen, beste praktijken en internationale standaarden op het vlak van duurzaam en circulair ondernemen. Topsprekers zijn onder anderen Eric De Deckere van het Havenbedrijf Antwerpen (CSR Professional of the Year), Jo Swennen van Spadel (Supply Chain & Procurement Director) en Jan Flament van het UZ Brussel (Facility Manager of the Year).

Rode draad? #LEARN #SUSTAINABILITY #IMPACT

We moeten blijven leren om de uitdagingen van vandaag en morgen met succes aan te gaan. Volgende topics komen daarbij aan bod:

  • duurzaam human resources management,
  • duurzame logistiek en aanvoer,
  • het gebruik van nieuwe digitale technologieën om mensen aan te zetten tot maatschappelijk verantwoord gedrag,
  • slimme steden,
  • duurzame gebouwen,
  • vermindering van afval.

Inschrijven kan via csrcampus.org, kosten zijn € 295,- excl. BTW. De dag vindt plaats in het Auditorium De Schelde van de Provincie Oost-Vlaanderen aan het Woodrow Wilsonplein 2 in Gent.


«   »