Unieke cursus voor eigenaar hond of kat!

Gepubliceerd op 6 september 2018 om 12:19

CIVAS Opleidingen lanceert de nieuwe cursus ‘Gezondheid en gedrag bij hond en kat’. Deze unieke thuisstudie biedt honden- en katteneigenaren praktische handvatten om hun huisdier gezond te houden en gedragsproblemen te voorkomen. De cursus is ook geschikt voor mensen die werkzaam zijn in de dierenbranche.     

 

Optimale zorg

“Veel Nederlanders schaffen een hond of kat aan als gezelschapsdier. Helaas belanden ze na verloop van tijd steeds vaker in het asiel vanwege gedragsproblemen. Met de cursus ‘Gezondheid en gedrag bij hond en kat’ willen we honden- en katteneigenaren leren hoe ze optimale zorg kunnen bieden. Niet alleen lichamelijk maar ook op gedragsmatig gebied”, aldus Lim Olsthoorn, directeur CIVAS Opleidingen.  

 

Ziekte en gedrag

De cursus ‘Gezondheid en gedrag bij hond en kat’ bestaat uit twee delen: ziekteleer en gedragsleer. Zo gaat de lesstof in op de anatomie, fysiologie en ontwikkelingsfasen van honden en katten. Daarnaast is er aandacht voor lichaamstaal, communicatie en leergedrag. Na afloop kunnen cursisten veelvoorkomende lichamelijke en gedragsproblemen herkennen én oplossen. Ook zijn ze in staat om EHBO te verlenen en anderen te adviseren.

 

Wil je deze (of één van de andere) cursus volgen, profiteer dan van de speciale actie voor Onkruid lezers en betaal géén inschrijfkosten! Deze actie loopt tot 1 oktober. Gebruik hiervoor de kortingscode: ONK20189

 

CIVAS is al 15 jaar onderwijsspecialist en geeft schriftelijke cursussen en opleidingen uit op het gebied van coaching, counseling, psychologie, voeding, complementaire therapieën en persoonlijke groei.

Voor meer informatie ga naar www.civas.nl of bel 023-5511511


«   »