On-line tool voor mensen in destructieve relaties

Gepubliceerd op 16 juni 2018 om 18:54

Light-psychopaten komt men vaker tegen dan men denkt. Ze zijn overal: op het werk, in families, in de relatie of tussen de vrienden. Maar hoe weet je wanneer je met een light-psychopaat te maken hebt?

Renaer&Zainea heeft sinds deze maand een on-line test samengesteld op basis van 21 kenmerken van de light-psychopaat. Mensen kunnen via deze test checken of een bepaalde persoon in hun leven wel of niet een light-psychopaat is.

Deze test is bedoeld voor degenen die vastzitten in destructieve relaties of voor eenieder die in zijn leven te maken heeft met iemand die hen op een of andere manier onder druk zet. Het invullen van deze test helpt mensen om te beslissen of de persoon waarover men twijfelt wel of niet een light-psychopaat is.
Deze on-line test is tevens een bewustmakingstool voor alle mensen die in destructieve relaties vastzitten.

De test wil ook de problematiek in kaart brengen van de mensen die te maken hebben met een destructieve persoon. Renaer&Zainea krijgt via deze vragenlijst input over de emotionele/psychische en fysieke wereld van de slachtoffers van destructieve relaties. Met deze informatie zal Renaer&Zainea in de toekomst nieuwe methodieken ontwikkelen maar ook het fenomeen van de light-psychopaat beter in kaart brengen.
Deze on-line test is gratis en anoniem.

Klik hier voor de test

Renaer&Zainea is geboren uit de gebundelde deskundigheid van Bart Renaer en Ana-Magdalena Zainea. Zij geven advies, training en coaching aan mensen die de prooi zijn van light-psychopaten. Bart Renaer is psycholoog, psychotherapeut en erkend bemiddelaar in Familie- en Sociale Zaken. Ana-Magdalena Zainea is Bachelor Social Work, Coach en Astrologe; Wij richten ons op de slachtoffers van destructieve relaties en op de professionals die hen ondersteunen. Aan het bredere publiek geven wij tips en tools over destructieve relaties en inspireren wij mensen op weg naar hun persoonlijke ontwikkeling.


«   »