Verras jouw relaties met een Baby Tree fruitboompakket

Gepubliceerd op 9 april 2018 om 12:56

Met een beetje verzorging en liefde kan het boompje uitgroeien tot een goed producerende fruitboom. Een prachtig symbool voor een groeiende relatie waar je de vruchten van kunt plukken.

Er is keuze uit 5 fruitsoorten; appel, kers, peer, pruim en sierappel. Een Baby Tree kan geplant worden in de tuin, in een terrasbak of in een pot op het balkon. Een duurzaam en educatief product in een doe-het-zelf verpakking inclusief bamboe stok, bodempil, bindmateriaal en geboortecertificaat.

Persoonlijke karakters

Om het meer persoonlijk te maken krijgt elke uitvoering van de Baby Tree zijn persoonlijke karakter. Bijvoorbeeld: ‘Tobias’ is de appelboom. Deze is in de kwekerij met liefde en zorg gekweekt. Nu is het aan jou om hem door te kweken tot een grote en gezonde boom. Tobias krijgt een geboortecertificaat met zijn geboorteland, lengte en Latijnse naam. Er is voor de nieuwe ‘ouders’ ruimte gereserveerd om zijn groei bij te houden.

Het geboortebewijs bevat een uniek nummer dat je online kunt registreren om tips en stap-voor-stap teeltbegeleiding te krijgen. Zo leer je hoe je voor jouw Baby Tree moet zorgen.

Tobias de appelboom geeft zeer makkelijk vruchten af. De zachtzure appel zijn ideaal voor het maken van een overheerlijke appeltaart. Ook gedacht om er sap, smoothie of moes van te maken? Met deze fruitboom heb je altijd een appeltje tegen de dorst!

 

Zie voor meer informatie de site.


«   »