De gelukkige eter

Gepubliceerd op 20 maart 2018 om 11:12

Relaxte relatie met eten? Eet volgens de principes van je oerbrein!


Steeds meer mensen zijn te dik of op dieet. Verrassend, want een gezonde leefstijl staat meer dan ooit in de belangstelling. Voorkom dat je keer op keer opnieuw begint met het volgende voedingsplan. Stop de frustratie en het ge-jojo. Kies voor een heel andere aanpak. Een aanpak die werkt en waar geen enkel dieet rekening mee houdt: eet volgens de principes van je oerbrein.

Je oerbrein beslist in 99% van alle gevallen wat je eet. En geloof het of niet: je oerbrein heeft absoluut schijt aan de schrijf van vijf. Patat, taart en chocola is wat het wil. Liefst iedere dag en graag in grote hoeveelheden. Om die reden saboteert het ieder dieet en ieder gezond voornemen. Snel. Effectief. Doeltreffend. Vaak binnen 24 uur.

Wat zou er gebeuren wanneer je jouw oerbrein zover kunt krijgen dat het je ondersteunt en gaat helpen om verstandiger te kiezen. Onbewust. Automatisch. Zonder dat je erover na hoeft te denken. Hoe zou jouw leven eruitzien als je nooit meer op dieet hoeft en moeiteloos de juiste eetkeuzes maakt?

De gelukkige eter | Carola van Bemmelen | Spectrum | € 20,- | ISBN 978 90 00 35941 7


«   »