3-daagse stiltemeditaties in Kapellen (BE)

Gepubliceerd op 22 augustus 2022 om 10:05

De oude wijsheid stelt dat meditatie één van de drie belangrijke pijlers is voor zelfontwikkeling (studie, meditatie en dienstbaarheid).

Van vrijdag 16 t/m zondag 18 september kun je bij Antepassio een dieper inzicht op gaan bouwen in hoe het bewustzijn werkt. Het bewustzijn heeft vele gelaagdheden. We creëren de nodige ruimte in onszelf zodat deze gelaagdheden zich kunnen tonen en zo vrijkomen. Dit zonder invoeging van kracht, maar wel door het verdiepen van de stilte in en rondom onszelf. Tijdens de middagpauze wordt een cristal sound healing moment aangeboden dat het vrijkomen tot diep in de cellen en atomen ondersteunt. Je zal ontdekken dat het vrijkomen van de gelaagdheden ook een helderheid tot gevolg heeft waarbinnen (heldere) inzichten en een grote besluitvaardigheid ontstaan.

Drie dagen van in stilte samenzijn en mediteren, begeleid door Pia Yesimala (www.piayesimala.com) die vanuit haar fijngevoeligheid en mediamieke vermogens een brug bouwt tussen de gelaagdheden van jouw bewustzijn en je innerlijke wereld en ziel.

Data: vrijdag 16 t/m zondag 18 september 2022 (telkens van 10.00 tot 16.00 uur) | bijdrage: € 300,- (incl. BTW) | inschrijven via info@antepassio.be | adres: Antepassio, Venuslei 10, Kapellen | meer info vind je hier