Expositie fotograaf René Vaillant

Gepubliceerd op 24 augustus 2022 om 10:31

Inmiddels zo’n anderhalf jaar nu staat er in elke editie van Onkruid een sfeerfoto van fotograaf René Vaillant met een begeleidende tekst. René is van huis uit ontwerper van commerciële interieurs, maar zijn passie voor fotografie en de daarop volgende fotobewerkingen, al dan niet digitaal, hebben tot enthousiaste reacties geleid.

Na veel aandringen van kennissen en vrienden heeft hij besloten om zijn werk tentoon te stellen in een galerie in Woerden, waar hij al jaren woont. Niet alleen landschappen, maar ook portretten en close ups zijn te bewonderen. Daarnaast is hij van kinds af aan zeer bedreven in het maken van tekeningen en schetsen. Dit komt hem niet alleen van pas als ontwerper. Hij maakt onder andere met kleurpotlood, oliepastels en brushpens ook prachtige portretten en geveltekeningen.

Kom even langs als je in de buurt bent. Absoluut de moeite waard, zeker in combinatie met een bezoek aan het gezellige historische centrum van Woerden, hoofdstad van het Groene Hart, dat dit jaar zijn 650-jarige stadsrechten viert.

 

Exporuimte Galerie van Slagmaat

9 en 10 september & 16 en 17 september van 10.00 tot 17.00 uur

Leidsestraatweg 36 in Woerden