In de zomerweken van VakantieAnders kan iedereen bijdragen

Gepubliceerd op 8 juli 2022 om 15:19

In de zomerweken kan iedereen bijdragen. Sterker nog, iedereen draagt bij.

Op welke manier je ook aanwezig bent, je hebt je eigen invloed en inbreng. Of je nu gewoon lekker op vakantie komt en lekker geniet van alle rust, workshops, en het gewoon-aanschuiven-aan-tafel om te eten. Of je komt om leuke mensen te ontmoeten, of je wilt graag dat jijzelf en je kinderen het goed hebben. Dat kan allemaal.

Altijd ook iets voor jou
Er zijn veel inspirerende mensen die interessante workshops geven. Misschien iets wat al heel bekend terrein is voor jou, maar er zijn zeker ook nieuwe workshops om aan mee te doen. Van lichaamswerk tot communicatie en van dans tot theatersport. Er zit altijd iets bij wat je (verder) wilt ontdekken. En niets hoeft, je doet alleen maar mee aan de workshops als je daar zelf zin in hebt. Want hoe lekker is het om soms niks te doen, of lekker een boek voor je tent te lezen. Je hebt immers vakantie!

Vegetarisch buffet
De kok bereidt elke dag een heerlijke maaltijd, alleen op woensdag niet, dan neemt hij even rust. Op het vegetarische buffet maak je je eigen combinaties, kies je wat je zelf lekker vindt om te eten. Hoe heerlijk is het dat dat gewoon voor je klaarstaat. Heb je nog meer tijd voor jezelf.

Ook voor kinderen
Iedereen draagt bij. De gasten, de keukenploeg, de workshopgevers en de kinderen natuurlijk. Die zijn ook welkom en hebben hun eigen energie. Ze houden het altijd weer levendig, doen volop ontdekkingen en zijn ook lekker buiten!
Voor de kinderen is er een kinderprogramma vol uitdagingen, spel en buiten. En creativiteit! Het kinderteam begeleidt het en maakt in afstemming op de kids het programma.
Voor deze zomer hebben we nog dringend behoefte aan mensen die in het kinderteam actief willen zijn en leuke activiteiten willen ondernemen met de kinderen. Iets voor jou? Of weet jij iemand die dit goed kan en lekker enthousiast is? Het gaat om één of twee weken in de periode van 23 juli tot 20 augustus. Op vijf dagen ben je 2 x 2uur met de kinderen in de weer. Samen plezier maken. Dat is het allerbelangrijkste!

We zijn op zoek naar iemand die hier zin in heeft en enthousiast is!
Om met flexibiliteit en plezier er een leuke tijd van te maken. Jonge mensen of ook als je al iets ouder bent. Of je bent een vader of moeder met een wat kleiner vakantiebudget, dan is dit wellicht ook een mooie manier om toch op vakantie te gaan. Om naast de activiteiten met kinderen in een veilige omgeving te zijn waar je volop leuke mensen ontmoet.

Spreekt het jou aan?
Stuur ons een berichtje op info@vakantieanders.nl of bel 06-38424122.
We horen graag van je en onderzoeken samen de mogelijkheden.

En natuurlijk ben je ook van harte welkom om gewoon lekker op vakantie te komen!

Luc en Carla
VakantieAnders