Waarom zou ik Traditionele Chinese Geneeskunde studeren?

Gepubliceerd op 18 maart 2022 om 16:33

Traditionele Chinese geneeskunde, zoals acupunctuur, kruidengeneeskunde en massage, worden inmiddels in Nederland breed omarmd. Het is niet vreemd om voor een tenniselleboog bijvoorbeeld naar een acupuncturist te gaan. Ook topsporters maken graag gebruik van acupunctuur voor een spoedig herstel. Acupunctuur wordt door de World Health Organisation aanbevolen voor tal van klachten.

Het is dan ook niet vreemd dat alle ziektekostenverzekeraars consulten bij acupuncturisten deels vergoeden via het aanvullende pakket. Acupunctuur biedt daardoor goede toekomstmogelijkheden voor je carrière.

Shenzhou Open University is de juiste keuze

Zoek je een betrouwbare, geaccrediteerde en ook inspirerende beroepsopleiding, dan ben je bij Shenzhou Open University of TCM aan het goede adres. Shenzhou Open University heeft inmiddels 30 jaar ervaring als onderwijsinstelling voor Traditionele Chinese Geneeskunde. Het docententeam staat in nauwe verbinding met de ‘roots’ van de acupunctuur in China door een gemengd docententeam waarvan een groot deel in China is opgeleid. Ook de decaan heeft een Chinese achtergrond en heeft veel ervaring in TCM-onderwijs en schoolmanagement o.a. aan Engelse Universiteiten. Daardoor beidt Shenzhou een ideale mix van Oosterse Medische kennis en Westers modern onderwijs.

Heb je interesse? Kom een kijkje nemen op de Open Dag op zaterdag 26 maart!