Oud en Nieuw Schrijfweek

Gepubliceerd op 7 december 2022 om 09:00

Van woensdag 28 december 2022 t/m dinsdag 3 januari 2023 vindt de Oud en Nieuw Schrijfweek van Geert Kimpen en Michelle Shanti plaats.

Maak samen met Geert en Michelle een vliegende start in het nieuwe jaar met het schrijven van jouw boek en/of het ontdekken van jouw schrijfstem! Droom jij van je eigen boek? Wil jij een spannend, mooi, ontroerend, persoonlijk of inspirerend verhaal vertellen? Die ene dichtbundel, dat stappenplan of een bloemlezing erotische verhalen? En voel je dat dit het moment is om aan de slag te gaan? Laat je inspireren door Geert en Michelle die zeven dagen lang jouw persoonlijke schrijfcoaches zullen zijn.

Daarnaast geven ze workshops rond alle technische, praktische en inhoudelijke aspecten van het schrijven. Workshops over, onder andere, de blauwdruk van je boek, het geheim van een non-fictie bestseller, hoe je jouw theorie levendig maakt, personages, stijl, het schrijven van een erotische scene en hoe je jouw boek in de wereld zet. Maar ook workshops om contact te maken met je ziel, je innerlijke stem en wijsheid, waarin je leert om levensreddend te schrijven.

Deze schrijfweek vindt plaats in het betoverende Hof van Kaïros in Winterswijk. Kijk voor de kosten en meer informatie op geertkimpen.com.