On the way to PlanetProof Week 2022

Gepubliceerd op 2 september 2022 om 09:19

Van 12 t/m 18 september is de On the way to PlanetProof Week. SMK, stichting die al 30 jaar werkt aan het verduurzamen van producten en bedrijfsvoering, werkt samen met supermarkten, merkfabrikanten en andere ketenpartijen om aandacht te vragen voor duurzamere voedselproducten met het onafhankelijke keurmerk On the way to PlanetProof.

Tijdens de campagneweek worden consumenten extra bewust gemaakt dat ze met On the way to PlanetProof gemakkelijk een duurzamere keuze kunnen maken in de supermarkt. Gedurende de week krijgt het keurmerk in de supermarkt en online meer aandacht. Denk aan uitleg over het keurmerk en tentoonstelling van het logo in folders en flyers, op websites, persberichten, social media posts op Facebook of Instagram, en in de winkel.

On the way to PlanetProof biedt een totaalpakket aan eisen. De criteria gaan over 8 verschillende thema’s: energie & klimaat, biodiversiteit, bodemkwaliteit, gewasbescherming, bemesting, water, materiaalgebruik & afvalstromen en dierenwelzijn en diergezondheid.

Kijk hier voor meer informatie over het keurmerk.