Onkruid Magazine - Lekker tegendraads leven!

Welkom bij Onkruid magazine!

 

Al meer dan 40 jaar brengen wij nieuws rondom duurzaamheid, zingeving en aardse spiritualiteit.

Word je abonnee? Dan verdien je natuurlijk een mooi welkomstcadeau!

Wij wensen je veel inspiratie, plezier en genot toe.

   Nu verkrijgbaar!

Laatste nieuws!

VPRO Tegenlicht bestaat 20 jaar

De afgelopen twee decennia hebben ze vol verwondering de ontwikkelingen vastgelegd die ons leven in de toekomst zullen bepalen. En alle 558 afleveringen die ze ooit hebben gemaakt, zijn op te zoeken in het nieuwe ‘archief van de toekomst.’

Lees meer »

Vier Internationale Vrouwendag op 8 maart

Op 8 maart is het Internationale Vrouwendag. Een dag die in het teken staat van strijdbaarheid en het gevoel van solidariteit van vrouwen overal ter wereld. Het thema van dit jaar is Solidariteit – De kracht voor verandering. Een thema waarin ook mannen gevraag wordt om op te staan voor hun rechten.

Lees meer »

Alles kan veggie in maart

Onder het motto ‘Alles kan veggie’ start (vegetarische organisatie) EVA vzw op 1 maart 2022 de derde Belgische editie van de VeggieChallenge. Dit is de ideale uitdaging voor wie in 2022 vaker plantaardig wil eten.

Lees meer »

De tijd van je leven

Jong zijn. Het zou de leukste tijd van je leven moeten zijn: studeren, experimenteren, op kamers. Nieuwe vrienden maken, het leven ontdekken. Oudere generaties kijken er weleens met weemoed op terug. Maar uit onderzoek blijkt dat wereldwijd 1 op de 7 jongeren kampt met ernstige mentale problemen. Televisieprogramma Zembla (BNNVARA) maakte er een reportage over.

Lees meer »

Onkruid zakelijk