Live Event bij Antropia in Driebergen - Nine Star Ki tendensen 2023

Gepubliceerd op 17 januari 2023 om 09:52

Ons belangrijkste event van het jaar: een feestelijk samenzijn en de presentatie van de Nine Star Ki tendensen voor 2023 met een groep zelfdenkende gelijkgestemden voor een dag die het hele jaar door resoneert.

 

Hét event om voorbereid het nieuwe jaar tegemoet te treden!

 

Voor de 13de keer presenteert Nina Elshof op 22 januari aanstaande de Nine Star Ki tendensen. Tijdens dit Live Event legt Nina uit wat we het komende jaar kunnen verwachten.

 

“Niet eerder is zo prangend de nadruk gelegd op het cyclische, op groei en verlies, als dat in 2023 zal gebeuren.

Niet eerder zijn we zo met de neus op feiten gedrukt die eeuwenlang onder het vloedkleed geschoven zijn.

Dit is het moment waarop we onszelf onder ogen moeten komen en moeten uitdragen waar we voor staan.”

 

 

22 januari, 10:00 - 17:00 uur, Antropia Driebergen

info: https://www.ninaelshof.com/nine-star-ki-2023

 

 

Nina Elshof wordt internationaal erkend als Master in Nine Star Ki en Conceptual Feng Shui.

Nina is sinds 1995 professioneel werkzaam met Conceptual Feng Shui en Nine Star Ki. Ze is founding director en hoofddocent van de Nine Star Ki & Feng Shui Academie en bedenker van de Energetische Huishoudwinkel. Nina is auteur van drie boeken waarvan 'Huis & Ziel; de spirit van het opruimen' haar meest bekende werk is.

Haar concrete beschrijvingen van de energetische tendensen van een nieuw jaar worden jaarlijks geraadpleegd door honderden mensen. Niet in de laatste plaats omdat haar uitleg de afgelopen 14 jaar altijd bijzonder accuraat is gebleken!

Nina deelt haar vooruitzichten ruimschoots vanuit de intentie inzicht te geven en vanuit de diepgevoelde wens dat jij, vanuit begrip voor de energetische patronen van het grotere geheel, een diep begrip krijgt voor de patronen in jezelf en je leven.

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.