Kledingruilfeest op 24 september in Luxwoude

Gepubliceerd op 9 augustus 2022 om 09:15

Vroeger kocht je kleding, die je droeg tot het begon te slijten. Tegenwoordig lijkt kleding wel een wegwerpartikel. Het idee achter het ruil-café is dat geld veel te belangrijk is geworden. Zelfs in kringloopwinkels en op tweedehandsmarkten wordt alles duurder, en dat terwijl er een overschot aan spullen is.

Daarnaast willen ze mensen stimuleren om elkaar iets te gunnen. De maatschappij lijkt steeds meer te verruwen en deze markt wil mensen helpen om gewoon weer een beetje vriendelijk te zijn voor elkaar.

Tijdens het ruil-café kun je kleren voor volwassenen, accessoires zoals tassen, sieraden en schoenen, (kinder-)boeken, tijdschriften, stekjes, zaden, dvd's en andere kleine huishoudelijke artikelen komen ruilen. Als je geen spullen hebt om in te leveren, maar wel een glimlach of iets lekkers om te delen dan is die ook van harte welkom.

Alle info op een rijtje

  • Zaterdag 24 september 2022 in het dorpshuis ’t Trefpunt, Hegedyk 38a te Luxwoude. Op vrijdagavond 23 september tussen 19.00 en 19.45 uur is er een extra mogelijkheid om in te brengen.
  • Maximaal 7 - 10 items inbrengen/meenemen. Aanmelden is verplicht! Mail naar: kledingruilbeurs@gmail.com en geef je tijdblok aan. Elke 10e aanmelding ontvangt gratis entree! VOL=VOL
  • Tijdsblok maten L en XL: 10.30 - 11.30 uur, maat M: 12.30 - 13.30 uur en maat XS/S: 13.30 - 14.30 uur
  • Entree: € 5,- voor 1 tijdsblok. Deze feesteditie is het 2e tijdsblok GRATIS!

Kijk hier voor meer informatie over dit kledingruilfeest