Maak de overgang draaglijker met Menoelle

Gepubliceerd op 19 november 2021 om 11:29

In Nederland is 14% van de bevolking in de overgang. Dat betekent dat zo’n twee en een half miljoen vrouwen te maken hebben met opvliegers, hoofdpijn en stemmingswisselingen. Om maar wat te noemen, want de klachtenlijst is lang. In Korea gaan vrouwen daar op een natuurlijke manier mee om. EstroG-100 is een gepatenteerde mix van drie plantenextracten die al meer dan 400 jaar wordt gebruikt in de Koreaanse traditionele geneeskunde.

Menoelle is het eerste en enige product in Nederland met EstroG-100. Dit gepatenteerde en bewezen effectieve ingrediënt bestaat uit een geëxtraheerde mix van drie plantenwortels: Cynanchum wilfordii, Phlomis umbrosa en Angelica gigas Nakai. Diverse wetenschappelijke onderzoeken onderschrijven de werking en de veiligheid. EstroG-100 werkt, door het reguleren van het effect van oestrogenen op de oestrogeen-receptoren. Het oestrogeenniveau blijft onveranderd, maar het effect van hormoonschommelingen op het lichaam wordt aanzienlijk minder. Het helpt daardoor op een natuurlijke manier en zonder bijwerkingen – in Korea en ver daarbuiten.

Gezond en fit

De overgang vindt grofweg plaats tussen de 40 en 60 jaar en 94% van de vrouwen geeft aan last te hebben van overgangsklachten. Van vermoeidheid tot gewichtstoename en van een droge huid tot haaruitval – deze fase gaat over het algemeen niet ongemerkt voorbij. Menoelle helpt bij deze en andere klachten. Dankzij de combinatie van EstroG-100, salie-extract en een optimale mix van vitamines en mineralen, is het effectief tegen twaalf verschillende overgangssymptomen. Behalve het tegengaan van opvliegers, nachtelijk transpireren, vermoeidheid en gewichtstoename, ondersteunt het tevens de hormoonhuishouding, psychologische functies, het immuunsysteem en het behoud van gezonde botten, spieren, huid, haar en nagels.

Menoelle is verkrijgbaar bij drogisterijen als Etos en DA en online via diverse webshops. De adviesprijs is € 25,95 voor een verpakking van 60 tabletten; voldoende voor een maand gebruik. Menoelle bevat geen hormonen, soja of isoflavonen en is volledig vegan.