Vanaf 18 juni staat theaterfestival De Parade voor de eerste keer in Eindhoven

Gepubliceerd op 15 juni 2021 om 16:05

Het is zo ver! Op vrijdag 18 juni mag theaterfestival De Parade voor de 30e keer haar poorten openen. Dit jaar bouwt de organisatie voor het eerst haar Reizende Schouwburg op in Eindhoven, in het groen naast het Parktheater.

Paradebeeld 2021: Luis Rios-Zertuche

De organisatie volgt uiteraard de richtlijnen van het RIVM, wat betekent dat het festival doorgaat onder de voorwaarden van Testen voor Toegang. Naast je kaartje moet men dus ook een negatief testbewijs overhandigen bij binnenkomst. Dit jaar koopt het publiek een kaartje voor een Parade-pakket: 2 voorstellingen mét lekker eten en drinken. Op het programma staan o.a. Remko Vrijdag & Rutger de Bekker, Het Zuidelijk Toneel en ISH Dance Collective.

Tien dagen lang verschillende programma's

Na de openingsavond op vrijdag 18 juni volgen nog negen dagen met verschillende voorstellingen. Zo zie je De Poezieboys in combinatie met dansgezelschap Eenvijfvijf en staan het laatste weekend Frank en René Groothof op de Paradeplanken met ISH Dance Collective. In het weekend en op donderdag 24 juni kun je kiezen uit een matinee met een drankje en een klein hapje tussen 14.00 - 16.00 uur of een pakket met 2 voorstellingen en een drie-gangen-diner tussen 17.00 - 20.00 uur. Op de andere doordeweekse dagen biedt De Parade alleen de pakketten inclusief diner aan. De hapjes en het diner worden verzorgd door restaurant Zijpe Stijl.

Eindhoven, naast Parktheater, vrijdag 18 t/m zondag 27 juni, zie voor meer informatie deparade.nl