Kerst-LICHT-viering van Moments with Source

Gepubliceerd op 22 december 2023 om 20:35

De jaarlijkse kerst-LICHT-viering van Moments with Source vindt plaats op ZONdag 24 december in de Mariakapel te Rosmalen van 13.00-17.00 uur. Jij bent ook uitgenodigd. Aanmelden hoeft niet, is wel fijn. Dit kan via info@lichtkerk.nl 

 

Het programma omvat een inspirerende LICHTmeditatie, een verbindende cacaoceremonie, samen zingen en onder het genot van potluck sharing dansen op de vibes van dj Audyo. En dat allemaal in de sfeer van licht, liefde en warmte en heel veel kaarsen. 

 

Ook aan het (innerlijk) kind is gedacht. Dus wees welkom en neem je drum of ander instrument mee. Voor iedereen, jong en oud, wij werken met vrije donaties. Om uit de kosten te zijn is het vanaf € 13,00 zeer gewenst. 

 

Tijdens Moments with Source vertellen we elkaar verhalen door onder ander muziek, dans, voordrachten, meditaties en mooie ceremonies. Zo verbinden, verdiepen en versterken we de alignement met Source in onszelf en met elkaar. 

 

De Lichtkerk is een holistische waardengemeenschap. Wij streven geZONde interne en externe systemen na en wij eren het licht in onszelf en elkaar met als symbool de galactische ZON. 

 

Wij zijn licht, liefde, energie. Door samen- zijn en af te stemmen op de bron in onszelf herinneren we weer wie we zijn en waarom we hier zijn. Het ervaren van joy staat hierbij centraal. Vreugde ervaren in wie je bent, in het creëren en cocrearen hier op aarde. 

 

Vanuit de verbinding met het licht in onszelf kunnen we vol joy met het leven gaan dansen. Wil je samen met ons het leven vieren, kijk dan op www.lichtkerk.nl

 

 

Over de Lichtkerk
De Lichtkerk is opgericht door vrouwen ondersteund door het mannelijk veld bedoeld om religie en spiritualiteit te verenigen. De Lichtkerk is een holistische waardengemeenschap die zich richt op het eren van het licht in onszelf en elkaar. Wij streven geZONde interne en externe systemen na op fysiek, emotioneel, mentaal, spiritueel en energetisch niveau. Wij vinden elkaar in de verering van de Galactische ZON als symbool voor de letterlijke en figuurlijke verlichting op de Aarde. 

 

Wij zijn liefde, licht en energie. Wij eren de ziel in een ieder. Zij is het Licht. Wij vinden elkaar in onze holistische levensovertuiging en richten ons daarbij op het zonlicht om zo het verhogen van het bewustzijn van de geest en de trillingsfrequentie van het lichaam te ondersteunen. Vanuit een adelaarsview beschouwen wij het leven en onze plek erin en brengen zo de bezieling terug in het leven.

 

De Lichtkerk is een natuurgodsdienst gelieerd aan de Gnostiek en gebaseerd op drie pijlers:

  • HumanLights
  • Moments with Source
  • Community en Educatie

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.