Apollanja Crystals Experience - lezingen en evenementen voor bewustzijnsgroei

Gepubliceerd op 22 september 2023 om 16:08

Vanuit ons bedrijf Apollanja Crystals worden er het hele jaar door experiences georganiseerd met mensen waarvan wij denken dat ze inspiratie, groei en liefde kunnen bieden in een tijd waarin we zo onderhevig zijn aan immense veranderingen. Onze lezingen en evenementen vinden plaats in verschillende mooie kerken in Bolsward, Friesland.

 

Een overzicht van onze agenda:

Roy Martina - Met Quantum Wetenschap Je Leven Helen - 26 september 2023

Ervaar hoe je door middel van Quantum Wetenschap je leven kunt helen.

 

Het is tijd om de beperkingen die je jezelf vanuit het verleden hebt opgelegd te transmuteren en je Verleden Zelf samen te laten smelten met je Toekomstige Zelf, zodat je in het Heden, je Beste Zelf kunt zijn. Gedurende deze interactieve dag leer je contact te maken met het Quantum Veld van alle Informatie en hoe je die belemmerende programmeringen uit het verleden kunt omzetten naar ondersteunende programma’s voor het Leven dat je wenst te realiseren.

Tijdens dag zal Roy je handvaten geven om je ziel te helen en minder geraakt te worden door emotionele en mentale triggers. Ook wordt er diep ingegaan op “vergeven”, wat een nutteloze oefening is als je begrijpt dat je alleen aantrekt wat is afgesproken door jezelf. Eigenlijk zou je de mensen die je pijn doen moeten bedanken dat zij zich aan de afspraken houden die je hebt gemaakt in de 5e dimensie toen je volledig op de hoogte was wat er ging gebeuren.

 

Oktober

Brian van Leeuwen - Een Transformatieve Reis Van Verslaving Naar Verbinding Met Het Leven - 7 oktober 2023

Jarenlang verdoofde Brian zichzelf met drank, drugs, festivals en relaties. Hij gaat er bijna aan onderdoor, maar door verschillende synchroniciteit op zijn levenspad weet hij toch een uitweg te vinden. Die uitweg biedt een transformerend, authentieker en vrijer leven. En daardoor vindt hij zijn weg terug naar leven in het licht.

Een van Brian zijn doelen is om de lading van verslaving en trauma af te halen, omdat we er allemaal mee te maken hebben. We hebben dan wel niet allemaal te maken met drank, drugs of gokverslavingen, maar wat dacht je van eten, social media, hard werken en vasthouden aan negatieve gedachtenpatronen? Wanneer je een middel van buitenaf gebruikt om iets in jezelf weg te stoppen (lees te willen verdoven) dan heb je al te maken met verdovingsgedrag. En dan maakt het niet uit of dat met drank, drugs, werk, sport, voeding, roken, social media of met gedachten is.

Deze avond gaan we de diepte in. We combineren trauma en verslaving met de drie bouwstenen Bewustwording, Transformatie en Manifestatie om tot verandering en groei te komen.

 

Vilna van Betten - Ervaar Je Zelfhelende Kracht - 19 oktober 2023

Vilna van Betten is de oprichtster van de Happy Healing Academy en auteur van de bestseller ‘HEEL’. Na jarenlange medische trajecten, was haar toekomst niet meer zeker. Ze ontdekte dat er een andere route was dan de reguliere medische route. Na jarenlang fysieke ellende was ze in no time een nieuwe andere ‘ik’ waar de pijn, de angst en ziekte niet meer bestond. Zij ontdekte hoe simpel het is om jezelf te resetten en te helen, gebruikmakend van je zelfhelend vermogen en je energetisch lichaam. En zo ontstond haar BMR®- methode en haar Happy Healing programma. Ze maakt gebruik hierbij van de quantum fysica, energetische geneeskunde, positieve psychologie en oosterse wijsheden.

Als jij bewust wordt van wat jouw cellen willen vertellen en leert hoe je daarmee invloed hebt op jouw gezondheid en geluk, dan ervaar je dat je HEEL bent en kun je jouw potentie benutten. Vilna laat jou ontdekken en ervaren dat jij zelfhelende kracht bent en dat je meer kunt dan je denkt.

 

Thea Boven - Akasha Kronieken - 29 oktober 2023

De Akasha Meesters heten je van harte welkom op de lezing over de Akasha velden en alle informatie wat daar ligt opgeslagen en toegankelijk is voor de huidige mens.

Het Akasha veld is een energetisch veld rondom de aarde, waar ieder individu informatie heeft opgeslagen. Hier ligt een schat aan wijsheid, een rijkdom aan kennis en alle ervaringen die een ziel op aarde is aangegaan. Zie het als een uitgebreide bibliotheek waar we allemaal toegang toe hebben. De opgeslagen informatie mogen we nu weer gebruiken voor bewustwording en groei. 

In de lezing wordt uitgelegd wat een zielscontract is, waarom karma en vergeving belangrijk zijn, angsten die in de weg staan om verder te groeien, het opschonen van oude blokkades en energie patronen, thema’s die je wellicht vermijd in dit leven en die er wel toe doen. En alles wat verder aan de orde komt op grond van vragen, behoeftes en het moment. 

Hier ga je de oneindigheid van je ziel ervaren. 

Thea Boven heeft al meer dan 30 jaar ervaring als spiritueel therapeut. Ze heeft al vele jaren verschillende mensen succesvol naar hun essentie.

 

November

Swami Purnachaitanya - Alchemy of Consciousness: Secrets of Mantras and Meditation - 22 november 2023

Heb je je ooit in het leven een beetje verward gevoeld over welke richting je heen gaat? Of heb je wel eens gevoeld dat je veel meer zou kunnen, maar het zich nog niet manifesteert?

In deze workshop zal je de kracht ervaren van mantras en Sanskriet ‘chanten’ en leren hoe je deze en meditatie kunt gebruiken als effectief middel voor meer rust, energie en focus in je dagelijks leven.

Mantra’s zijn speciale woorden en klanken die een krachtige impact hebben op ons lichaam, geest en de omgeving. Alles is opgebouwd uit energie die op verschillende frequenties trilt en mantra’s zijn één van de meest effectieve manieren om de kwaliteit van ons bewustzijn en de omgeving te beïnvloeden.

Tijdens deze avond leer je niet alleen over de wetenschap van mantra’s, maar zal je ook een krachtige mantra leren die je in je leven kunt toepassen.

Swami Purnachaitanya is een monnik en auteur van het boek ‘Looking Inward’. Na jaren bestuderen en beoefenen van meditatie, mantra's, yoga en de eeuwenoude wijsheid van de Vedische traditie is hij een brug geworden tussen Oost en West.

 

 

December

Janosh - The Mystery of the Oracle of God - 1 december 2023
Een wonder is een verandering in je waarneming van angst naar liefde en te gaan luisteren naar jouw ziel, jouw innerlijke stem. Die weet jouw weg en waarom jij hier bent op deze Aarde.

Verbinden met jouw innerlijke Orakel is niet zomaar een kwestie van geloven, maar van weten en ervaren dat het zo is. Janosh nodigt je uit voor een eenmalige Beleving waar je gaat voelen hoe je weer contact kunt maken met je eigen innerlijke wijsheid.


Gedurende deze beleving gaan we naar binnen keren en verbinden met dat deel van ons dat denkt ons te beschermen, maar eigenlijk ons tegenhoudt: ons ego. We gaan ons loskoppelen van waar we nu staan, op deze tijdslijn in het energieveld waar we nu in vastzitten en we stappen het oneindige Quantum Veld in. Wat je bent een particle of God. Het is een uitdaging, een innerlijke drive en zeker geen kunstje. Maar als je er eenmaal in bent, is het geweldig.

Voor meer informatie ga naar: apollanjacrystals.nl

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.