9 oktober: Landelijke Demodag Duurzame Landbouw

Gepubliceerd op 12 september 2023 om 17:01

Op maandag 9 oktober openen de Demobedrijven Duurzame Landbouw hun deuren voor ondernemers die bezig zijn met de duurzame toekomst van hun bedrijf.

 

Deze dag staat in het teken van alle kansen en mogelijkheden die er zijn om een volgende stap met je bedrijf te zetten. De Landelijke Demodag Duurzame Landbouw wordt georganiseerd tijdens Dutch Food Week, de landelijke themaweek voor landbouw en voedsel.

 

De Groene Vonk
Onder de noemer De Groene Vonk: Duurzaam ondernemen werkt aanstekelijk bundelen de demobedrijven hun krachten om hun verhaal over verduurzaming te delen met ondernemers uit alle sectoren. Op hun bedrijven vertellen zij over risico’s nemen, fouten maken, successen vieren en het creëren van perspectief voor de toekomst van je bedrijf.

 

Aanmelden
Op de eventpagina van groeiennaarmorgen.nl/demobedrijven staat een overzicht van de demobedrijven die meedoen, ingedeeld per sector. Agrariërs kunnen op een eenvoudige manier een boerenbedrijf bezoeken en zich laten inspireren door een eerlijk verhaal over duurzaam ondernemen.

 

Aanmelden voor de Landelijke Demodag Duurzame Landbouw kan hieronder (de landelijke Demodag Duurzame Landbouw is alleen toegankelijk voor agrarisch ondernemers).

 

Aanmelden voor de demodag -- klik hier >>

 

De Groene Vonk is onderdeel van het programma Groeien naar morgen van het Ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit en verzorgt de communicatie rondom de Demobedrijven Duurzame Landbouw. Bij vragen of een verzoek om meer informatie kunt u contact opnemen met Ruben Burger, ruben@imagro.nl, 06 10 04 83 68.

 www.groeiennaarmorgen.nl

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.