Maand van de Creatieve Expressie

Gepubliceerd op 21 oktober 2022 om 09:00

In dit jubileumjaar organiseert Stichting Kanker in Beeld in november 2022 ‘de maand van de creatieve expressie’ voor mensen geconfronteerd met kanker. In samenwerking met het Cobra Museum voor Moderne kunst in Amstelveen worden er op alle vrijdagen in november kosteloos activiteiten in het museum aangeboden.

Foto: Mozaiekschilderij - de Dans

Er worden workshops zang, beeldend werk en dans georganiseerd, vinden er andere bijzondere workshops en lezingen plaats en treden er Zingen voor je Leven koren op. Ook op diverse plaatsen in het land vinden activiteiten plaats, georganiseerd door onze initiatieven Zingen-, Beelden-, Spelen- (improvisatietheater) en Dansen voor je Leven. Bij een workshop kunnen mensen die geconfronteerd zijn met kanker aan den lijve ervaren wat dit met hen doet en wat creatieve expressie voor hun welzijn kan betekenen.

De activiteiten vinden plaats op vrijdag 4, 11, 18 en 25 november 2022 in het Cobra Museum voor Moderne Kunst in Amstelveen. Op de website van Kanker in Beeld (www.kankerinbeeld.nl) staat informatie over alle kosteloze activiteiten in deze maand. Aanmelden kan via een digitaal formulier op de website.