Netwerkjes

Ben je op zoek naar vriendschap, een mooi vakantieadres, een maatje óf heb je iets wat je aan wilt bieden? Dat kan op deze pagina. Wij willen je er wel op attenderen dat deze pagina niet bedoeld is voor commerciële doelstellingen en wij op ieder moment gemachtigd zijn berichten te verwijderen wanneer deze van onjuiste aard zijn. Wij adviseren je in het bericht enkel een emailadres op te nemen als contactadres. 

Reactie plaatsen

Reacties

jose
5 dagen geleden

Hoi,Ik vrouw 52 jaar zoek vrouwen voor vriendschap liefst uit Geleen tot 56 jaar.
ik ben spiritueel en ben graag creatief bezig.
jij ook ? misschien kunnen we samen creatief bezig zijn. bv tekenen of schrijven (gedichten) Ik hou ook van iets drinken ergens of een bioscoopje pikken. IK woon in Geleen. vlak bij het centrum.
Heb je interesse mail me dan.
sjeeke67@yahoo.com
groetjes, Jose

Wibe
11 dagen geleden

Ik ben een 44 jarige Friese man en op zoek naar een stille plek in Nederland om legaal in mijn pipowagen te wonen. Wie kan me helpen aan die droomplek?
Mail me: wibedevries@gmail.com.

Groet Wibe

Libelle
15 dagen geleden

Vrouw zoekt lesbische vrouw 50-70 je die geen problemen maakt van mijn litteken en tvt bandje. Ik neem jou ook zoals je bent. Lijkt me fijn samen te schrijven. Handicap is geen bezwaar het gaat om liefde ik ben hsp. Afstand is geen bezwaar als je maar lief bent. Ben je soms eenzaam reageer dan!

elise Feuerberg
15 dagen geleden

ik zou graag e-mail contact met spirituele mensen
hebben 60-70 jaar en later elkaar ontmoeten,
ik ben een vrouw met diverse interesses, en ik maak graag poezie ik schrijf heel graag, en ik houd van spiritualteit dus gelijkgestemden schrijf mij eens wie weet hoe leuk dat is

Koos
13 dagen geleden

Dat lijkt mij wel wat Elise. Mail je? Hartelijke groet.

Koos
11 dagen geleden

Hoi Elise, voor een kennismaking kun je mij bereiken via
Inktdrukken@protonmail.com

Dina
9 dagen geleden

Hoi

Ik ben ook spiritueel wel wat jonger maar dat maakt me serieus niet uit ik zou graag leuke vriendschappen ontmoeten. Ik ben einde veertig maar ja wat zegt leeftijd!
Heb je Facebook?
Ik werk ook als medium en trance healer. Verder werk ik en studeer ik verpleegkunde. Schrijf je!

Gijs
8 dagen geleden

Hoi Elise,

Mooie naam trouwens; duitse afkomst?

In principe heb ik wel interesse in jouw oproepje.
De vraag is natuurlijk allereerst wat wordt er onder spiritualiteit verstaan en in het bijzonder dan onder spirituele mensen.

Via gedichten en schrijfsels is het wellicht mogelijke dit te verwoorden. Maar het blijft natuurlijk een hulp- en lapmiddel. Het risico van op het verkeerde been terechtkomen is altijd aanwezig.

Ik ben bereid dit risico te nemen en kijken of er een beginpunt van een route is die voor de gelijkgestemden begaanbaar is.

Groet,
Gijs

Jeremy
een maand geleden

Mijn naam is Jeremy en ik ben 22 jaar.
Is er toevallig een jongedame tussen de 18 en 40 jaar die het leuk zou vinden om met mij een goede vriendschap aan te gaan?
Ik woon in de provincie Utrecht officieel maar om de 14 dagen ga ik ook naar mijn ouders in de provincie Gelderland.
Ik hou ervan om gezellig te kletsen, muziek te luisteren, muziek maken vind ik leuk en ik vind nog veel meer dingen leuk om te doen.
Spreekt het je aan? Stuur me dan gerust een mailtje.
jeremy.backus1@gmail.com

Hartelijke groet van Joan

Judith
een maand geleden

Op zoek naar een spirituele man, het liefst 50+. Ik woon in de omgeving van Utrecht. Ik hou ervan om in de natuur te zijn en ik ben biologisch dynamisch ingesteld. Voor mij is het belangrijk dat we gelijk gestemd zijn hierover. Ik ben een lieve zorgzame vrouw van 57 en werk parttime als verpleegkundige in een antroposofische verpleeghuis. Daarnaast werk ik als TuiNa masseuse in mijn eigen praktijk. Het lijkt me leuk om van iemand te horen. Warme groetjes van Judith

william
25 dagen geleden

Judith
samen kennis maken ben ook therapeut oosterse geneeskunde mail me maar

Wim
22 dagen geleden

Judith, hoi wil jij kontakt met mij opnemen wellicht is het zinvol om daarna rustig ergens koffie te drinken vriendelijke groet Wim.

jan
22 dagen geleden

Dag Judith,
Ik ben een spirituele man van 55. Ik vind het leuk om in contact te komen met je. In welke plaats woon je, ik woon ook in omgeving van Utrecht. Ik hoop iets van je te horen, misschien kunnen wij bellen.
groetjes,
Jan