Onkruid Magazine - Lekker tegendraads leven!

Netwerkjes

Ben je op zoek naar vriendschap, een mooi vakantieadres, een maatje óf heb je iets wat je aan wilt bieden? Dat kan op deze pagina. Wij willen je er wel op attenderen dat deze pagina niet bedoeld is voor commerciële doelstellingen en wij op ieder moment gemachtigd zijn berichten te verwijderen wanneer deze van onjuiste aard zijn.

Wij adviseren je in het bericht enkel een emailadres op te nemen als contactadres. 

Reactie plaatsen

Reacties

Marie-Jose
12 dagen geleden

hoi lieve mensen.

Ik vrouw 55 jaar zoek lieve,eerlijke en humor volle
mensen,tot 58 jaar.
Ik heb interesse in het spirituele en doe graag tekenen,gedichten en waargebeurde verhalen schrijven. fotograferen. Ergens iets drinken/eten
hou ook van muziek, zou leuk zijn als jij gitaar zou spelen. dat we samen met andere mensen erbij zouden zingen, voor wie dat ook wil.
Ik woon in Zuid-Limburg en ik hou ook van lekker eten. Samen koken? oke,ik hoor van je.

groetjes,Marie-Jose

mailadres: marieke274@gmail.com

Moeder en zoon
14 dagen geleden

hallo, wij zoeken een spirituele man of vrouw ,
40. tot 70 jaar waar wij mee kunnen praten,
iemand die overal over mee kan praten!
eerst via mail dan thuis wij wonen in den haag
tot gauw!

Nathan
15 dagen geleden

Welkom op het forum over Zelfkennis & Healing: https://zelfkennisforum.nl

Paula Nagtegaal
17 dagen geleden

Hallo, is er iemand die oude nummers van hsp magazine voor mij heeft?

Mir
een maand geleden

Goedendag,

Dit jaar is mijn moeder helaas overleden en uiteraard mis ik haar erg..
Ik zou graag in contact met iemand die dit ook om het hand heeft, zodat ik mij kan uiten en dat we elkaar kunnen steunen !
Via de mail en als er verdere klik is evt. afspreken !

Door wisselende energie..over het algemeen niet erg hoog..reageer ik wisselend qua tijd !

Ik ben 44 jaar, single, woon in Zuid Holland, heb 1 konijn en 2 parkieten.

Wie weet tot mails.

Gr. Mir !

Mail: mirjammeershoek@gmail.com

Neeltje
2 maanden geleden

Jaren geleden heb ik bij Onkruid College de cursus Spiritueel Schrijven gevolgd. Helaas heb ik bij een grondige opruimbui de ordner met de opdrachten weggedaan. Heeft iemand toevallig de map nog liggen en wil je hem voor een klein bedrag kwijt? Dan hoor ik graag van je.

Gypsie
2 maanden geleden

Hoi Vrouwen,
Ik , vrouw, zoek een fijne vrouw, 60-75jaar, lekker vitaal, spontaan, goed in haar vel, evenwichtig, positief en evenwichtig om in januari februari mee naar INDIA te gaan.
Graag een Indiaminded sportieve spirituele vrouw.
Ik wil naar Goa, nog wat zuidelijker en Rishikesh.
Welke leuke vrouw wil dit ook?
Schrijf mij dan snel.
Wie weet kunnen we als het klikt samen gaan.
meander3@hotmail.com

Max
2 maanden geleden

Hallo, ik ben een jong ogende, 50 jarige
homoseksuele man.uit Mestreech. Ik zou het leuk vinden een spirituele vriend te vinden. Spiritualiteit heeft een belangrijke rol in mijn leven, aura chakra healing, bewustzijnsverruiming, reading etc. Hierbij sta ik wel met beide voeten op de grond en ben ik een bourgondische levensgenieter met veel gevoel voor humor. Ik hou ook van reizen, wandelen, schilderen en lezen.
Spreekt deze tekst je aan? Reageer dan op xuppie@gmail.com

Susan
2 maanden geleden

Om mijn binnenplanten wat uit te breiden ben ik op zoek naar stekjes en met name van hangplanten. In ruil voor het opsturen van de stekjes bied ik een reading aan. Ruim 16 jaar geef ik readingen en sinds 3 jaar doe ik dit in combinatie met orakelkaarten.
Dus heb je stekjes en vind je het leuk om een reading te ontvangen stuur dan een mailtje naar rooswink@planet.nl

Marlou
3 maanden geleden

Zijn er hier nog niet-rokende personen die in Soest en/of directe omgeving (Baarn, Amersfoort) wonen, die het leuk vinden om low budget gezellige activiteiten te ondernemen en een duurzame vriendschap op te bouwen?

Wie ben ik? Vrolijke, directe, sociale vrouw, 55 jaar, niet-rokend en allergisch ervoor. Ik woon sinds kort in het prachtige Soest en wil graag mijn vriendenkring hier opbouwen. Wat ik o.a. belangrijk vind is het offline contact (ben geen appster, maar bel veel liever en spreek af). Ben een ochtendmens, kan ook doordeweeks overdag afspreken en dat soort mensen zoek ik ook. Brede interesse waaronder: fietsen (ebike), vreemde talen en andere culturen, fotografie, astrologie, psychologie, diepgang, koken en recepten uitproberen, creativiteit (mixed media, art journaling, collage), films, boeken/lezen, gezelschapsspellen, terrasje pakken, natuur, etc.

Stuur me gerust een mailtje voor persoonlijk contact: mst1767@gmail.com

Henny
3 maanden geleden

Hoi ok ben een vrouw van bijna 70 en zoek een kleine woonruimte voor 1 a 2 personen .graag een beetje vrij . Gedeelte van een boerderij of iets dergelijks .mag wel primitief zijn maar moet wel functioneren als geldig woonadres.liefst omgeving heino.
Vr.groet.
Reacties graag naar hennyintveld@gmail.com

Henny
3 maanden geleden

Hallo.
Ik zoek een kleine woonruimte voor 1 à 2 personen.. een gedeelte van een boerderij of zo mag wel wat primitief. Maar moet wel gelden als officieel woonadres. In de omgeving heino .

Peter
3 maanden geleden

Ik ben gestopt met het blad Onkruid. Heb nog erg veel exemplaren waarvan een groot aantal in plastic. Tot ongeveer 2003. Mis je een exemplaar en wil je het aanvullen? Stuur een bericht, tegen kostprijs (porto + envelop) komt het naar je toe.

Kris
4 maanden geleden

Dag leuke vrouw,

Ik loop zelf al een tijdje met de gedachte om een leefgemeenschap op te zetten. Een krachtplaats of woongemeenschap waarin wij ons verder persoonlijk kunnen ontwikkelen. Met een schat aan ervaring en kennis van inspirerende mensen. In Liefde te leven! Dansen op blote voetjes, interesse in meditatie, massage, tantra en verbindende communicatie’ ontroeren mij.
Sta jij hiervoor open?

Het idee om samen liefde de wereld in te brengen en van daaruit te creëren lijkt mij heel mooi. Ik vindt het leuk om in de natuur te zijn, verdiepende gesprekken te voeren en om leuke dingen te ondernemen. En om onze gedachte los te durven laten gaan en alles durven te zeggen wat er in ons op komt……. . hoe mooi zou dat zijn 😊
Vanuit verbinding op hart en zielsniveau.

Graag ontmoet ik hier een bewuste levensgenieter 😍 die net als ik open en nieuwsgierig in het leven staat en kan genieten van kleine dingen. Ben jij een vrouw, leeftijd tussen 35 - 52 jaar en herken jij je in het bovenstaande stuur dan een berichtje naar kris dot danca01 at gmail dot com. Het lijkt mij leuk om samen met jou te ontdekken.

Liefdevolle groet, Kris

Mir !
5 maanden geleden

..Hallo allemaal !
Ik heb een tijd in mijn hoofd om met een (ziels)maatje buiten de randstad landelijk te gaan wonen en (verwaarloosde en oudere) dieren nog een zo goed mogelijk leven te geven voordat ze overgaan...
Heeft er iemand tips/ideeën of mogelijk ook deze wens/behoefte..dan zou ik graag eens in gesprek gaan..
Naast liefde voor dieren..heerlijk die puurheid..ben ik dol op ouderwets postpapier, brieven pennen, theater, het spirituele: oude(re) en jonge(re) zielen, begeleiding van gidsen en spirit, tekenen van het universum, eigen mindset die te beïnvloeden is door jezelf..
en steeds meer van stilte...:-))

Gr. Mir !

Mir
4 maanden geleden

Om te reageren: mirjammeershoek@gmail.com

Gr. Mir !

Petra
4 maanden geleden

Hoi hoi

Kijk eens bij hanna de 8 ste hemel in bourtange
Zij doet namelijk zoiets

Succes

Roos Kuipers
2 maanden geleden

Hoi

Ik wil graag schrijven . Heb de zelfde belangstelling zo ongeveer als jij . Woon in Ter Apel in Westerwolde .