Onkruid Magazine - Lekker tegendraads leven!

Netwerkjes

Ben je op zoek naar vriendschap, een mooi vakantieadres, een maatje óf heb je iets wat je aan wilt bieden? Dat kan op deze pagina. Wij willen je er wel op attenderen dat deze pagina niet bedoeld is voor commerciële doelstellingen en wij op ieder moment gemachtigd zijn berichten te verwijderen wanneer deze van onjuiste aard zijn.

Wij adviseren je in het bericht enkel een emailadres op te nemen als contactadres. 

Reactie plaatsen

Reacties

Ben
7 dagen geleden

Ik ben op zoek naar iemand die graag offgrid midden in de natuur in Hongarije wil wonen in een tiny house, yurt of woonwagen. Je kunt hier gratis wonen in ruil voor het beheren en onderhouden van een stuk land en het hoeden van de eenden en ganzen. Er zijn geen voorzieningen maar je kunt douchen in de boerderij en gezamenlijk vegetarisch eten, kosten daarvan worden gedeeld. Je dient zelf je tiny house, yurt of woonwagen mee te nemen maar je mag ook hier je eigen tiny house bouwen. Bij interesse hoor ik graag van je. Email:
dassen-burcht@freemail.hu

Alice van Nimwegen
13 dagen geleden

De Activiteitenboerderij van Stichting Aria in Telechiu, Roemeni├ź, zoekt tegen gratis kost en inwoning vrijwilligers voor in de maand mei. Het is de bedoeling om een moestuin (5500 m2) aan te leggen: Meer vruchtbomen, groenten, kruiden, aardappels en bloemen te planten in samenwerking met de plaatselijke bevolking. De opbrengst is o.m. bedoeld voor de gaarkeuken in de activiteitenboerderij. We streven naar een fijne samenwerking tussen mensen-dieren en planten. Kom je ons helpen? Voor meer informatie: www.stichtingaria.nl , mail: info@stichtingaria.nl , tel: 0611465495

Patricia Arts
17 dagen geleden

Wie kan ons helpen aan een ruimte waar we ook kunnen overnachten voor ong 40 personen? Het liefst Zuid-Holland of centraal gelegen in Nederland. Het hoeft niet met bedden te zijn, low budget. Een keuken is ook niet nodig, we doen aan potluck.

Het gaat om 8 en 9 april 2023.

Wij zijn een groep van bewuste gelijkgestemden en willen graag weer samenkomen in een Gathering. Inmiddels bestaat de groep uit 30 mensen en de aanmeldingen komen nog binnen.

ComeUnity zorgt voor elkaar en werkt Samen. SamenBouwen, SamenZijn, SamenAdemen, SamenEten, SamenMediteren, SamenMuziekMaken, SamenZingen, SamenDansen, SamenSlapen. We ontmoeten in Gelijkwaardigheid.

Wie heeft er tips voor ons?

Liefs, Patricia

Jensi
19 dagen geleden

BONUS OMA .. vieve vrouw van 70 jaar zoekt plek dicht bij natuur, simpel, droog en warm (kamer, caravan, tuinhuisje) om in weekenden, vakanties o.a. de stad te kunnen ontsnappen.
AANGEBODEN .. hulp in moestuin (BIO) kleindier, paarden en heeel graag kippen :) dier en kind oppas en een bijzondere plek op een klein hofje in het centrum van Amsterdam voor max. twee rustige personen voor weekenden of korte vakanties. Mail KintsugiJ@outlook.com

Sytze de Witte
een maand geleden

Wie zoekt een off grid woning met 1, 5 ha land bestaande uit 6 terrassen met eigen
bronwatervoorziening en electra

Christien Kok
23 dagen geleden

Klinkt goed Sytze, heb je ook een emailadres?

Jacob
2 maanden geleden

Deze 76 jarige getrouwde man uit Zevenaar wil heel graag in contact komen met een spontane vrouw om samen een gesprek te hebben over alles wat het leven ons biedt.
In eerste instantie kan dat via de mail (1946reko@gmail.com) en als er een klik is en we wonen niet al te ver van elkaar weg, dan sta ik ook open voor een live kennismaking.

Verder is wandelen en het geven van hobbymatige massages een hobby van mij.

Leeftijd is onbelangrijk, voorkeur wel 55+

Ben
2 maanden geleden

Ik ben op zoek naar iemand die graag offgrid midden in de natuur in Hongarije wil wonen in een tiny house, yurt of woonwagen. Je kunt hier gratis wonen in ruil voor het beheren en onderhouden van een stuk land en het hoeden van de eenden en ganzen. Er zijn geen voorzieningen maar je kunt douchen in de boerderij en gezamenlijk vegetarisch eten, de kosten daarvan worden gedeeld. Je tiny house, yurt of woonwagen dien je zelf mee te nemen maar je mag ook hier je eigen tiny house bouwen. Bij interesse hoor ik graag van je. benjimar@citromail.hu

Jen Livesey
2 maanden geleden

Moet ik eerst lid worden om een vraag te plaatsen?

Onkruid Magazine
2 maanden geleden

Hallo Jen, het is niet nodig om lid te zijn om gebruik te maken van het plaatsen van een netwerkje. Hartelijke groet, Ivonne Sprok (hoofdredacteur Onkruid Magazine).

Paula Nagtegaal
3 maanden geleden

Hallo, echtpaar 61 en 65 zoekt leuke vrienden voor vegetarische/Vegan etentjes, wandelingen, dagjes uit . Wij houden van natuur,dieren, bergen, cultuur en zijn spiritueel geïnteresseerd met beide voeten op aarde.

Mevrouw M. B.
3 maanden geleden

Knarrenhof; toekomst perspectief van waardig oud worden

Zoekt vrouw 58 jaar geinteresseerden Reiki; Yoga ; Mantra Meditatie ;Qi Qong; Tai Chi ;Healingen Natuurlijke muziek en samen "reizen" naar meer saamhorigheid.

Tevens sociaal goed ontwikkeld; met als doel goede verstand houding met elkaar .en spiritueel blijven ontwikkelen en elkaar steunen.

Inrichting Knarrenhof; Ronde bouw en Yin Yang model met water partijen en kleine zitjes (zie tuin bij Millingen aan de Rijn) (+weinig bladverliezende planten.zodat wij niet op onze knietjes hoeven) kruidentuin op verhogingen

In de Yin/Yang ;Sheng Fui tuin Een water tuin /hamam (met bamboe/geurstruiken en (reuzen) schommels en wip wap rondom) Andere ideen zijn welkom.

Met zwemvijver ;Door water blijft je lichaam vitaal en gezonder. En ben je ontspannender.Wie durft. Huur en Koop staat bij Knarrenhof voorop.

Ivonne Sprok
3 maanden geleden

Hallo Onkruid lezers, wie kan mij helpen aan de volledige eerste jaargang van Onkruid?

Zelf heb ik via een abonnee, bijna alle nummers van Onkruid mogen ontvangen. Waar ik super dankbaar voor ben. Ik mis alleen de allereerste jaargang. Hoewel, ik heb wel het geluk dat ik daarvan wel nummer 1, het maart april 1978 nummer heb en het mei juni nummer. Als iemand mij aan de nog missende nummers kan helpen zou dat ook al gaaf zijn.

Hartelijke groet, Ivonne Sprok.

Y Fock
2 dagen geleden

Ivonne, heb je de nummers 1 t/m 5 nog nodig? Ik heb die 5 nummers. (Zonder advertenties!)
Als je ze wil laat het weten.
Yvonne Fock

Marie-Jose
4 maanden geleden

hoi lieve mensen.

Ik vrouw 55 jaar zoek lieve,eerlijke en humor volle
mensen,tot 58 jaar.
Ik heb interesse in het spirituele en doe graag tekenen,gedichten en waargebeurde verhalen schrijven. fotograferen. Ergens iets drinken/eten
hou ook van muziek, zou leuk zijn als jij gitaar zou spelen. dat we samen met andere mensen erbij zouden zingen, voor wie dat ook wil.
Ik woon in Zuid-Limburg en ik hou ook van lekker eten. Samen koken? oke,ik hoor van je.

groetjes,Marie-Jose

mailadres: marieke274@gmail.com

Moeder en zoon
4 maanden geleden

hallo, wij zoeken een spirituele man of vrouw ,
40. tot 70 jaar waar wij mee kunnen praten,
iemand die overal over mee kan praten!
eerst via mail dan thuis wij wonen in den haag
tot gauw!

Mart
4 maanden geleden

Hallo moeder en zoon. Ik ben mart een man van 60 jaar en spiritueel. Zou graag met jullie praten

Lieve groet

Paula Nagtegaal
3 maanden geleden

Hallo samen, ik ben wel benieuwd naar jullie en wie weet hebben/vinden we een klik, ik wil ook graag warme echte contacten opbouwen. Groetjes Paula 61 Jaar

wim
een maand geleden

hallo moeder en zon,lijkt mij leuk om met julie in contact te komen woon in Den Haag,..06-41190428

Nathan
4 maanden geleden

Welkom op het forum over Zelfkennis & Healing: https://zelfkennisforum.nl

Paula Nagtegaal
4 maanden geleden

Hallo, is er iemand die oude nummers van hsp magazine voor mij heeft?