Netwerkjes

Ben je op zoek naar vriendschap, een mooi vakantieadres, een maatje óf heb je iets wat je aan wilt bieden? Dat kan op deze pagina. Wij willen je er wel op attenderen dat deze pagina niet bedoeld is voor commerciële doelstellingen en wij op ieder moment gemachtigd zijn berichten te verwijderen wanneer deze van onjuiste aard zijn. Wij adviseren je in het bericht enkel een emailadres op te nemen als contactadres. 

Reactie plaatsen

Reacties

Lelystad
4 dagen geleden

Mijn zus Gonnie, 72 jaar en zeer slechtziend, woont sinds kort in Lelystad.
Ze zoekt gelijkgestemde mensen die het óók leuk vinden haar voor te lezen en evt. een wandeling met haar te maken in haar nieuwe omgeving.
Een mix van luchtigheid en spiritualiteit vindt ze leuk. Ze heeft een brede interesse,gevoel voor humor en is altijd geïnteresseerd in andermans leven en denken.
Reacties naar anuna47@gmail.com

Emma
4 dagen geleden

Na een pittige tijd maak ik nu andere keuzes.
Ga, voel en sta ik voor wat goed is voor mij.
Ben ik van met name 'geven en luisteren' naar gelijkwaardigheid en 2 kanten gegaan.
Ga ik voor licht, lucht, diepgang en plezier.

Vanuit deze nieuwe setting ben ik op zoek naar mensen die zich hierin herkennen. Die net als ik gaan voor echt contact. Waar het licht en luchtige hand in hand gaan met diepgang en goede gesprekken.

Ben jij zo iemand?
Leuk! Dan zie ik je reactie wel verschijnen :)

Groetjes, Emma
Berichten4@ziggo.nl

shanti
5 dagen geleden

REISMAATJE GEZOCHT/VROUW/INDIA
Ben een sportieve, spirituele, zacht-aardige vrouw ,60plus, Speels, actief, humor, meditatief.
Ga in januari voor 7 à 8 weken naar India.
Aryuvedisch gezondheidscentrum, gokarna, goa en Rishikesh aan de voet van de Himalaya, satsangs o.a. van Mooji en Shantimayi., maar ook tochtjes maken, wandelen, etc. Zoek een stabiele, flexibele, ook zacht-aardige vrouw, met humor, die ook naar India wil, of een gedeelte.
Leeftijd 60 plus.
email: meander3@hotmail.com

Leon van As
6 dagen geleden

Ik zou heel graag nieuwe mensen willen ontmoeten,om leuke dingen activiteiten te beleven..mail mij maar vanas1960@hotmail.com

Leon van As
7 dagen geleden

Welk vrouwelijk maatje zou het gezellig vinden om mee tegaan naar de sauna, dit is vrijblijvend!!
Omgeving van Lunteren!

maan
9 dagen geleden

hans uit tilburg ik kom graag in contact met je hoe kan ik je bereiken?

hans middendorp
6 dagen geleden

Je kunt mij bereiken via middendorp.h@ziggo.nl

hans middendorp
10 dagen geleden

Ik zoek iemand om samen te gaan fotograferen, graag afkomstig uit Tilburg. Mijn leeftijd is 54, ben een hobbyfotograaf, zou graag samen met iemand fotograferen, natuur of steden dat maakt mij niet uit.

Claudia
8 dagen geleden

Woon in Hilvarenbeek. Fotografeer zelf niet. Weet wel leuke plekken. Ben 54 jaar. Mijn hobby is Biodanza wandelen fietsen . Je bent gratis welkom om het te komen ervaren.

Y.A. Siem
11 dagen geleden

Capuchon-sjaal, grijze zachte fleece/joggingstof, met aan de binnenkant afscherming tegen elektrosmog (zilvervezels), merk: Ecologa. Nieuw en ongebruikt. Gekocht voor 89 Euro, maar ik draag zelf tegenwoordig een muts, pet of hoofdnetje. Wie wil hem van me overnemen voor 50 Euro? Dit spul is duur! Foto op aanvraag. Stuur een mailtje: mindfulnesscursussen@gmail.com

Gonnie
13 dagen geleden

sorry,ik ben mijn adres vergeten te vermelden. het adres is 6162xr30@hetnet.nl

gonnie
13 dagen geleden

ik wil graag in contact komen met gezellige mensen. regio 046 Ik heb veel hobbies

maan
14 dagen geleden

parfum de luxe luchtvervuiler

wie heeft er ook last van???
ik wil graag contact met positief ingestelde milieu patienten
voor een opbouwend lotgenotencontact
dit ontbreekt helaas nu nog in nederland

ik zie gevoeligheid voor chemicalien niet als ziekte maar als een gezond signaal van het lichaam voor belastende schadelijk stoffen
mail mij naar parfumvrij@gmail.com

Hermetica
18 dagen geleden

Hallo,

Ik ben een man van 57, woon in het noorden van Nederland (Oost Groningen) en hou mij bezig met zelfrealisatie, nondualiteit en bewustwording. Ik ben op zoek naar vrienden en vriendinnen waarmee ik kan uitwisselen op het gebied van gevoel en zelfherkenning, op het vlak van jezelf afgedrukt zien in wereld en wat je daarbij allemaal tegenkomt.

Ik hou van mailen maar indien in de buurt kunnen we ook een keer afspreken om onder het genot van een wandeling of kop thee uit te wisselen.

Ben je op zoek naar wie je nu werkelijk bent, wil je weten met welk doel je hier op aarde gekomen bent en voel je je dat je vastloopt in het leven zoals je dat nu leeft. Wil je hierover uitwisselen en wil je net als ik graag diepgaande gesprekken voeren dan nodig ik je uit om te reageren.

Ik hoor graag iets van je via cosmogenesis2018@gmail.com

petra kaandorp
24 dagen geleden

Ben jij net zoals mij een aardige zachte maar beetje pretlettervrouw!
Hou je van mediteren, wandelen, humor, elkaar vrij laten maar dat goeie gesprek als je het even nodig heb, doordat ik regelmatig ben verhuisd wonen mijn diepere contacten wat verder weg.
Ik woon zelf samen met een lieve man, maar sta open voor nieuwe vriendschappen, als jij in de buurt van Winschoten woon, stuur me als jouw dit aanspreekt een berichtje, liefs