Netwerkjes

Ben je op zoek naar vriendschap, een mooi vakantieadres, een maatje óf heb je iets wat je aan wilt bieden? Dat kan op deze pagina. Wij willen je er wel op attenderen dat deze pagina niet bedoeld is voor commerciële doelstellingen en wij op ieder moment gemachtigd zijn berichten te verwijderen wanneer deze van onjuiste aard zijn. Wij adviseren je in het bericht enkel een emailadres op te nemen als contactadres. 

Reactie plaatsen

Reacties

Maria
een dag geleden

Hallo Anne, waar woon je dan in het buitenland?
Ik woon in Geleen (Zuid Limburg) Nederland.
Jouw trefwoorden spreken mij wel aan Ik ben 52 jaar en ook op zoek naar een schrijfmaatje. Interesse? mail me dan op : maria.josephina11@gmail.com

Anne
3 dagen geleden

Graag wil ik in kontakt komen met iemand die zich herkent in de woorde, natuur, zielreizer, poezie, ouheid. schrijven, eenvoud, bos, wind, water, graag een schrijfmaatje.
Ik ben op zoek naar een langdurige vriendschap. Ik kan je niet zomaar ontmoeten want ik woon in het buitenland.

Amanda
11 dagen geleden

Dag! Ik ben op zoek naar mensen die met bomen en natuurwezens kunnen communiceren of ge- interesseert zijn. Daarnaast zoek ik ook mensen die mogelijk een gezamenlijk initiatief willen opzetten om dit samen te beleven. Zonder kosten. Ik woon in de kop van overijssel. Lijkt jou het ook fijn om de natuur in de gaan en contact te maken met al wat er is? Mail mij dan...

florine
23 dagen geleden

hallo

ik ben een vrouw van 45+
ik heb een man maar geen kids.
zoek sportieve vriendschap om te zwemmen.
fietsen wandelen wel graag zwolle

Jan
23 dagen geleden

Gratis af te halen: ongeveer 200 exemplaren van Onkruid. Van af nr 1.
Haarlem

Marji
een maand geleden

Ruilen?Ik woon in Hongarije en zou graag voor een stuk braakliggend land wat ik heb,vrijwilligers willen vinden die van het voorjaar zouden willen helpen om er weer een weiland van te maken.Het is een prachtig stuk grond midden in de natuur.Het is uiteindelijk de bedoeling om van het weiland een voedselbos te maken.In ruil voor het stuk grond in orde maken mag(mogen) de vrijwilliger(s) deze zomer zo lang als ze willen er kamperen. ezelbrug@gmail.com

Judith
een maand geleden

Op zoek naar een spirituele man die het liefst ouder is dan 50. Ik hou ervan om in de natuur te zijn en ik ben biologisch dynamisch ingesteld. Voor mij is het belangrijk dat we gelijk gestemd zijn hierover. Ik ben een lieve zorgzame vrouw van 57 en werk parttime als verpleegkundige in een antroposofische verpleeghuis. Daarnaast werk ik als TuiNa masseuse in mijn eigen praktijk. Het lijkt me leuk om van iemand te horen. Warme groetjes van Judith Graag reageren ik zag berichtjes maar geen mail verstuurd aan mij en ik kan dit ook niet versturen zonder mail adres mijne is keizers2@zonnet.nl

Joy
een maand geleden

Welke lieve leuke man wil samen met mij vrouw 56 , een boerderijtje huren in het buitengebied. Leven in en met de natuur. Dit is mijn droom...de jouwe ook?

Christien Kok
12 dagen geleden

Haha vergeten...mijn emailadres is Joyflupke@gmail.com

guido
een maand geleden

rustige man 40 natuurliefhebber en vooral stiltegebieden in oa brabant ,limburg ,gelderland, wandel veel alleen en ben geen groepsmens en heb niks met smalltalk.
herken je dit en wil je eens samen wandel , kalenderleeftijd zegt mij niks , gaat mij om delen van ziel tot ziel en hou van echtheid,eenvoud en imperfectie.
dustydog@zonnet.nl

jose
een maand geleden

Hoi,Ik vrouw 52 jaar zoek vrouwen voor vriendschap liefst uit Geleen tot 56 jaar.
ik ben spiritueel en ben graag creatief bezig.
jij ook ? misschien kunnen we samen creatief bezig zijn. bv tekenen of schrijven (gedichten) Ik hou ook van iets drinken ergens of een bioscoopje pikken. IK woon in Geleen. vlak bij het centrum.
Heb je interesse mail me dan.
sjeeke67@yahoo.com
groetjes, Jose

Wibe
een maand geleden

Ik ben een 44 jarige Friese man en op zoek naar een stille plek in Nederland om legaal in mijn pipowagen te wonen. Wie kan me helpen aan die droomplek?
Mail me: wibedevries@gmail.com.

Groet Wibe

Libelle
2 maanden geleden

Vrouw zoekt lesbische vrouw 50-70 je die geen problemen maakt van mijn litteken en tvt bandje. Ik neem jou ook zoals je bent. Lijkt me fijn samen te schrijven. Handicap is geen bezwaar het gaat om liefde ik ben hsp. Afstand is geen bezwaar als je maar lief bent. Ben je soms eenzaam reageer dan!

Els
9 dagen geleden

Dag Libelle,
Ik wil graag met je kennismaken, samen ervaren wat dat gaat brengen. Mail je contact gegevens?
Hartegroet, Els (58, Zuid Holland, introverte hsp met warm hart, meerdere littekens maar wel een mooi mens)