Netwerkjes

Ben je op zoek naar vriendschap, een mooi vakantieadres, een maatje óf heb je iets wat je aan wilt bieden? Dat kan op deze pagina. Wij willen je er wel op attenderen dat deze pagina niet bedoeld is voor commerciële doelstellingen en wij op ieder moment germachtigd zijn berichten te verwijderen wanneer deze van onjuiste aard zijn. Wij adviseren je in het bericht enkel een emailadres op te nemen als contactadres. Let op! je dient dus in het bericht nogmaals je emailadres in te geven, anders wordt deze niet zichtbaar en kun je geen reactie ontvangen.

Reactie plaatsen

Reacties

Dejo en Cay
7 dagen geleden

65+ Muziekliefhebbers (jazz-latin-soul-world-enz.) zoeken relaxte ruimdenkers voor gezellige avonden in zuid-oost Drenthe!!
Bel 0591-232296.

Jacky
11 dagen geleden

Via deze weg wil ik vragen of iemand mij kan en wil helpen aan reeds gelezen en dus waarschijnlijk verouderde exemplaren van onkruidmagazine. j.polderman@ziggo.nl

Nikki
11 dagen geleden

Aangeboden in Hilversum wegens verhuizing : spirituele hebbedingetjes en originele mozaïek kunstwerken die allemaal een nieuwe eigenaar zoeken - kijk op mijn website: inspirato.nl. Wel moeten ze opgehaald worden hier bij mij thuis op basis van 'first come, first served' ..

Centrum voor Happiness
15 dagen geleden

Centrum voor Happiness, een nieuwe spirituele plek in rustig Amsterdam Nieuw West, dichtbij de Sloterplas zoekt een vrijwilliger die voor ons (Mark & Janine, oprichters, maar wonend in Rotterdam) af en toe de deur kan openen voor nieuwe huurders en een oogje in het zeil houdt of af en toe helpt bij bijeenkomsten (meditaties, yoga en dans).

Kunstenaars
11 dagen geleden

Hoe bedoel je open doen van de ruimte, wat voor ruimte is dat dan?
Misschien kunnen we wat voor elkaar betekenen, want als we er kunnen verblijven dan kunnen we wel de deur open doen.


gr N en M

Maaike-isis Salemink
21 dagen geleden

Wandelmaatjet (leeftijd tussen 40/50) gezocht omgeving Zeddam. Ik ben alleenstaande moeder(44) van 2 jongens (12 en 17) en werk 3 dagen per week. Gr maaike-isis salemink, email jongens74@gmail.com

Adam
11 dagen geleden

Goedenmiddag

Ik las hier je advertentie. En ik zag dat je een wandelmaatje zocht in de leeftijd van 40/50 ik moet dan ook gelijk eerlijk bekennen ik ben 28, en wandelen doe ik graag iedere avond. Ik woon sinds 2 jaar in Doetinchem op me zelf omdat ik werk in Apeldoorn 5 dagen in de week, maar zou het leuk vinden om te kunnen praten tijdens het wandelen met een persoon leeftijd maakt me echt niks uit. En ik kan ook goed met kinderen overweg, ik werk namelijk in opleiding als kinderpsychiater.
Het zou fijn zijn om een reactie terug te ontvangen van je.

Met vriendelijke Adam

einzelganger
24 dagen geleden

hoi
herken jeje in einzelgänger/lichtwerker/kluizenaar of wat dan ook en leef je je hele leven ook rustig en alleen en zou je graag deel met gelijkgestemd,iets wat er altijd al zit
ik heb van jongs af aan niks oppervlakkigheid en lagere trilling, anders word ziel niet gevoed en herken je dat , dat jeje ook niet thuis voelt op aarde en je niks hebt met mensen in lagere dimensies , zonder oordeel maar het is wat het is, je hebt ook een bepaalde rode draad.
en zou niks liever dan deel op die hogere frequentie,
wil je deel of raakt er iets je of herken je tot hoors gevoelsman1979@gmail.com

Art4All
een maand geleden

Kunstenaarsstel 50+ kunnen niet op een plaats wonen, verblijven, we houden van reizen, waarbij we inspiratie opdoen, zodat we kunst kunnen maken, heeft u een goede camper te koop(op maandelijkse termijnen), dan vernemen we uw voorstel graag. kunstenaar4all AT outlook.com !
Kunst moet toegankelijk zijn voor iedereen, niet alleen de zgn "elite"....

Dejo en Cay
7 dagen geleden

Hallo, wij hebben een VW kampeerbus T-4 met hoog dak en veel bergruimte. Motor gereviseerd in 1999. KM-stand ruim 300.000, rijdt op diesel. Doet het nog prima, goed onderhouden. APK tot 30 mei 2019. Met originele gordijnen en luifel. We hebben hem legergroen geverfd!
Prijs 6.500 euro. Bel s.v.p. 0591-232296 als jullie belangstelling hebben. Groet, Dejo en Cay.

Shyam Sunder Shrestha
een maand geleden

Hoi, Wij zijn een paar (ik man 47 jaar) en mijn vrouw (38 jaar) heel rustijg uit Katmandu, Nepal op zoek naar voltijd werk in Nederland.

Ik spreek wel vlot Nederlands en Engels en mijn vrouw spreekt allen Engels.

Graag tot horens.

Groet uit Kathmandu, Nepal

Marji
een maand geleden

Maatje gezocht van middelbare leeftijd of net gepensioneerd,om samen op mijn boerderij in Hongarije te wonen en samen volgend jaar workshops te gaan geven aan vakantie gasten.Aangezien ik geen relatie zoek,maar echt een maatje maakt het niet uit of je een man of een vrouw bent.Ik zoek iemand zonder huisdieren maar die wel van dieren houdt omdat ik zelf veel dieren heb.Je rookt niet en hebt net als ik een enorme klik met autarkisch leven.Kosten van wonen en de maaltijden worden gedeeld.Ik hoop via deze weg eindelijk dat leuke maatje te vinden die spontaan en oprecht is.Interesse?,stuur dan even een email voor meer informatie. ezelbrug@gmail.com

rustigejongeman38
een maand geleden

toevoeging me oproep want geen emailadres bij
heb je ook veel alleen gedaan in je leven/op je pad en je hebt ook niks met small talk van klein af aan en herken je je in een oude ziel level.
en herken jeje in de oproep en wil je er over deel dan hoor ik het wel , want op een lagere dimensie zou ik never kun leef, het is al zwaar zat in deze tijd.
ik ben introvert maar een open en mezelf en liever alleen dan lagere trilling maar zelfde trilling is juist welkom tot hoors
gevoelsman1979@gmail.com

rustigejongeman
een maand geleden

rustig persoon, rustig leeftempo, heb niks met de moderne maatschappij van consumeren en denken in tekorten.
en de overprikkeling in alles , al dat extraverte.
ik kom zelf uit brabant.
ben je ook minimalistisch en happy met weinig ,
maar je wilt het ook kunnen delen op gelijkwaardig level.
kom je ook uit brabant/limburg dan hoor ik het eventueel wel.
ik heb geen kids, geen schulden, rook niet, geen huisdieren
groetjes

Sabine
een maand geleden

Hallo! Wij emigreren volgende week naar onze boerderij in Slowakije en zijn op zoek naar vrijwilligers die het leuk vinden om ons te komen helpen! Voor meer informatie en contactmogelijkheden: www.natuurlijkslowakije.nl

Eboonstra
een maand geleden

Vr(53) zoon(16)Zou graag in contact komen met gelijk gestemde man.Trefwoorden humor eerlijkheid diepgang brede interesse, oprechte belangstelling in elkaar en in de natuur.
Betrokken reacties welkom ongeveer de zelfde leeftijd.
Omgeving Friesland en Drenthe
flower585@hotmail.com

Sylvia
een maand geleden

"Omgeving Hiiversum - Het Gooi:
Ik speel graag improvisaties op de piano en ben (in de hierboven genoemde regio) op zoek naar een locatie-met-piano waar ik wekelijks / eens per twee weken op een vast tijdstip en/of incidenteel ter ondersteuning van bepaalde gelegenheden (bijv. in de pauze van een workshopdag o.i.d.) op zou mogen spelen. Anderen geven vaak aan dat mijn piano-spel een "ontspannende en troostende uitwerking" op hen heeft en die ervaring gun ik iedereen!
Email: espavopraktijk@gmail.com"