Wordt vandaag nog abonnee en kies jouw cadeau!

Netwerkjes

Ben je op zoek naar vriendschap, een mooi vakantieadres, een maatje óf heb je iets wat je aan wilt bieden? Dat kan op deze pagina. Wij willen je er wel op attenderen dat deze pagina niet bedoeld is voor commerciële doelstellingen en wij op ieder moment gemachtigd zijn berichten te verwijderen wanneer deze van onjuiste aard zijn.

Wij adviseren je in het bericht enkel een emailadres op te nemen als contactadres. 

Reactie plaatsen

Reacties

Maaike
een maand geleden

Ik heb maan kalender 2022 van Marjanne hess- Klaveren kun je voor 6 e over nemen. In de winkel kosten ze 12.95. Woon in Zeddam op sturen kan ook op eigen kosten. E mail jongens74@gmail.com

Wanda
een maand geleden

Zelfstandige vrouw zoekt eigengereide types v.a. 50 jaar, om samen iets alternatiefs ( zwerfvuil rapen, scrabbelen etc.) te ondernemen met de kerstdagen. Bij voorkeur in Gelderland/Overijssel.

Geenkoffievoormij
een maand geleden

Ik woon in Overijssel. En kerstdagen iets ondernemen is prima.

Ritchie
een maand geleden

Via deze weg zoek ik personen die tegen vaccinatie zijn. Stuur je bericht naar lifespirit@hotmail.nl en geef je mening. Alvast bedankt!

Claudia van Gestel
een maand geleden

Welke provincie woon je

Annemarie
een maand geleden

Vrouw, 49 jaar, zoekt leuk en afwisselend thuiswerk. Ik heb geen diploma's en geen rijbewijs. Direct beschikbaar.

Kris
een maand geleden

Van werken met je handen krijg je energie. Van mooie tuinen aanleggen ook! Heb jij tijd over en interesse in biologische tuinen, ben je enthousiast en energiek, kom dan planten, oogsten, wieden, schoffelen, snoeien en nog veel meer.

Ben jij creatief, spiritueel, hou je van het organiseren van spirituele workshops in de natuur en heb jij belangstelling voor tuinieren en kan jij volop genieten van de natuur? Dan zit je hier op de juiste plek.

Als jij kennis hebt van bostuinen, ecosystemen, plantsoenen of permacultuur dan is dat mooi meegenomen maar ook mensen die verbonden zijn met de natuur om samen stekjes, fruitbomen, groenten, bloemen en rozen te plaatsen en die het fijn vinden om samen met elkaar in het groen te genieten van spiritualiteit en van elkaars ervaring zullen zich hier op z'n gemak voelen. Wil jij inspiratie op doen voor een toverachtige tuin en spreekt jou het bovenstaande aan dan ben je van harte welkom om ons te verwelkomen in de tuinclub.

Liefdevolle groeten,

Het team van de tuinclub

Geenkoffievoormij
een maand geleden

Tuinieren jazeker. Delen van stekjes kennis en gezelligheid: goed idee. Interesse in permacultuur is gewekt. Wat zijn de gegevens van deze tuinclub?

Sriyal Fernando
2 maanden geleden

Ik heb grote interesse in het leren elektrisch orgel te bespelen. Nog geen ervaring op dit gebied. Graag in Roosendaal. Ik wil wel graag weten wat de kosten hiervoor zijn. I.p.v. betalen kan ik ook een full body relaxation massage geven.

Marieke
2 maanden geleden

Hoi Monique,Ik vind je berichtje leuk.
Ik ben 54 jaar en woon in Zuid-Limburg
Mocht je meer over mij willen weten.
Schrijf me dan een mailtje.
marieke274@gmail.com
groetjes Marieke

Monique Bense
2 maanden geleden

beste mensen

Mijn naam is Monique en ben 55 jaar oud. Ik sta open voor vriendschappelijk contact met vrouwen. Leeftijd maakt me niet uit, als het maar positief is. Ben geintereseerd in spirituele onderwerpen en schrijven. Ook korte wandelingen in polder, bos of strand horen erbij. Bij voorkeur omgeving De Rijp (gemeente Alkmaar). Sta ook open voor verder gelegen contacten middels de telefoon of skype.

Heb je interesse, stuur dan een mailtje en dan kunnen we kijken of het klikt!

Maria Menting
21 dagen geleden

Hoi Monique. Ik ben Maria en het lijkt me aardig om een keertje met je te bellen voor een kennismaking. Ik herken mijn interesse voor schrijven en spirituele ontwikkeling. Ik hoor graag van je. Liefs en een vriendschappelijke groet.

Maja
2 maanden geleden

Leuk dat je dit leest, ik ben Maja, 56 jaar en ik woon in Steenbergen, samen met mijn man. Ik heb twee bonuskinderen van 35 jaar en 39 jaar, een 2 kleinkinderen☺. Leuk om via deze weg een vriendin te vinden. Zo rond de leeftijd van 50 tot 65 jaar. Als je binnen een half uur van mijn huis vandaan woont zou dit fijn zijn.

Ik ben geïnteresseerd in de spirituele wereld. Ik ben HSP. Wat ik zoek in een vriendin zijn interesse naar elkaar, dat het lekker stroomt, diepzinnige gesprekken, maar ook humor en alles aan elkaar kunnen vertellen. Jouw verhalen blijven onder ons.

Wandelen, fietsen, terrasjes pakken, winkelen, naar het strand, 2e hands winkels ingaan, ik vind veel leuk om te doen. Bordspellen, sauna, tuinieren in onze tuin en spirituele boeken lezen. Zelf ben ik ZZP’er en werk thuis waar ik onder andere video’s edit, spiritueel werk, en interviews transcribeer voor een journalist. Ik ben benieuwd naar jouw verhaal
als je je herkent in mijn verhaal. ☺
Ik hoor graag van je.

Gerda
2 maanden geleden

hi

Renée
2 maanden geleden

Hoi Maja, het lijkt me leuk om in contact te komen. Je hebt geen emailadres vermeldt dus doe ik het op deze manier. Tot mails? Groet Renée uit Smilde

Petra Kaandorp
3 maanden geleden

even een vraagje wij zijn Petra en Richard 50 /52 en wij zijn op zoek naar leuke mensen met diepgang en een flinke doses humor, om spontaan in het weekend eens langs te gaan, thuis zijn we erg op onszelf, maar we houden allebei van autorijden, we wonen in Groningen en zoeken dus mensen uit Friesland , Drenthe Gelderland, Overijssel, Hoeft geen stel, ook geen seksuele bedoelingen, het is gewoon voor de leuk samen aan de koffie of een drankje en heerlijke muziek, wie weet wat er uit een ontmoeting ontstaat pmkaandorp@hotmail.com

Jose
3 maanden geleden

Ik vrouw, 54 jaar. zoek aardige spirituele mensen voor vriendschap. Liefst uit zuid Limburg. Tot 58 jaar.met het hart op de goede plek en met humor.
Er is echter iets wat je moet weten: Ik ben verbrand en ik loop langere stukken met een rollator. Hoop op fijne reacties. oh ja, ik zoek geen seksualiteit.
Een knuffel mag wel.

groetjes, Jose

sjeeke67@yahoo.com

Esther
3 maanden geleden

Wie heeft er ruimte, rust en stilte op zijn terrein en behoefte aan liefdevol gezelschap van echtpaar van 50 jaar die ook wat voor jou overheeft? Graag reacties naar estherenhubert@gmail.com!

Brenda van der Zaag
3 maanden geleden

Hallo lieve mensen, graag deel ik mijn kennis en vaardigheden voor wat betreft vegetarisch of veganistisch koken. Ik heb jaren lange ervaring en heb gekookt voor grote groepen maar ook in (eigen en niet eigen) restaurant. Ik wil samen met je koken, of koken voor ons samen of koken voor een groepje. Laat maar weten waar er behoefte is. Groeten Brenda (Leiden)
brenda.zaag@gmail.com

Kris
4 maanden geleden

Eenvoud, lekker en simpel!

Dag lieve mensen,

Ben een man van 49 jaar en zoek voor de regio Amsterdam een gelijkgestemd maatje om inspiratie op te doen voor het avondeten?
Wie heeft er zin om samen met mij lekkere gezonde Italiaans en Indiase recepten te maken?
Wat dacht je van een zelf gemaakte verse Pizza of een heerlijke Lasagne ovenschotel.
Lekker snacks of Luchi en aloo dum voor het ontbijt.

Ben jij bekend met de Italiaanse en Indiase keuken? Het lijkt mij leuk om samen met jou verscheidenheide vegan gerechten te ontdekken.

Lieve groet, Kris

kris.danca01@gmail.com

Anjes Veldkamp
4 maanden geleden

Lieve mensen, ik ben een hartelijke,sensitieve vrouw van 57 en ben op zoek naar fijne, vriendschappelijke contacten met vrouwen.
Ik hou mij bezig met healing, bewustwording, Engelen, cursus in wonderen, gedachtegoed Bruno Groning, astrologie/numerolgie, natuur en meer.
Samen genieten van de stilte en van een goed gesprek. Zou ook graag krachtplaatsen willen bezoeken, maar heb zelf geen auto. Woon in Barneveld( 20 km ten oosten van Amersfoort )
Reacties naar Anjesveldkamp9@gmail.com