Wordt vandaag nog abonnee en kies jouw cadeau!

Netwerkjes

Ben je op zoek naar vriendschap, een mooi vakantieadres, een maatje óf heb je iets wat je aan wilt bieden? Dat kan op deze pagina. Wij willen je er wel op attenderen dat deze pagina niet bedoeld is voor commerciële doelstellingen en wij op ieder moment gemachtigd zijn berichten te verwijderen wanneer deze van onjuiste aard zijn.

Wij adviseren je in het bericht enkel een emailadres op te nemen als contactadres. 

Reactie plaatsen

Reacties

Petra Kaandorp
10 dagen geleden

even een vraagje wij zijn Petra en Richard 50 /52 en wij zijn op zoek naar leuke mensen met diepgang en een flinke doses humor, om spontaan in het weekend eens langs te gaan, thuis zijn we erg op onszelf, maar we houden allebei van autorijden, we wonen in Groningen en zoeken dus mensen uit Friesland , Drenthe Gelderland, Overijssel, Hoeft geen stel, ook geen seksuele bedoelingen, het is gewoon voor de leuk samen aan de koffie of een drankje en heerlijke muziek, wie weet wat er uit een ontmoeting ontstaat pmkaandorp@hotmail.com

Adri Leek
20 dagen geleden

Ik heb alle nummers van Onkruid vanaf nr. 1 t/m nr. 260. Gratis af te halen in Alkmaar.
adri.leek@hetnet.nl

lindoro . e.jf nita
9 dagen geleden

hallo. mijn interesse en belangstelling zit in het alternatieve en spirituele. deze soort tijdschriften had ik altijd gehad. ik zou graag een afspraak willen voor het ophalen. bijvoorbaat dank. L.Nita

Jose
een maand geleden

Ik vrouw, 54 jaar. zoek aardige spirituele mensen voor vriendschap. Liefst uit zuid Limburg. Tot 58 jaar.met het hart op de goede plek en met humor.
Er is echter iets wat je moet weten: Ik ben verbrand en ik loop langere stukken met een rollator. Hoop op fijne reacties. oh ja, ik zoek geen seksualiteit.
Een knuffel mag wel.

groetjes, Jose

sjeeke67@yahoo.com

Esther
een maand geleden

Wie heeft er ruimte, rust en stilte op zijn terrein en behoefte aan liefdevol gezelschap van echtpaar van 50 jaar die ook wat voor jou overheeft? Graag reacties naar estherenhubert@gmail.com!

Brenda van der Zaag
een maand geleden

Hallo lieve mensen, graag deel ik mijn kennis en vaardigheden voor wat betreft vegetarisch of veganistisch koken. Ik heb jaren lange ervaring en heb gekookt voor grote groepen maar ook in (eigen en niet eigen) restaurant. Ik wil samen met je koken, of koken voor ons samen of koken voor een groepje. Laat maar weten waar er behoefte is. Groeten Brenda (Leiden)
brenda.zaag@gmail.com

Kris
een maand geleden

Eenvoud, lekker en simpel!

Dag lieve mensen,

Ben een man van 49 jaar en zoek voor de regio Amsterdam een gelijkgestemd maatje om inspiratie op te doen voor het avondeten?
Wie heeft er zin om samen met mij lekkere gezonde Italiaans en Indiase recepten te maken?
Wat dacht je van een zelf gemaakte verse Pizza of een heerlijke Lasagne ovenschotel.
Lekker snacks of Luchi en aloo dum voor het ontbijt.

Ben jij bekend met de Italiaanse en Indiase keuken? Het lijkt mij leuk om samen met jou verscheidenheide vegan gerechten te ontdekken.

Lieve groet, Kris

kris.danca01@gmail.com

Anjes Veldkamp
een maand geleden

Lieve mensen, ik ben een hartelijke,sensitieve vrouw van 57 en ben op zoek naar fijne, vriendschappelijke contacten met vrouwen.
Ik hou mij bezig met healing, bewustwording, Engelen, cursus in wonderen, gedachtegoed Bruno Groning, astrologie/numerolgie, natuur en meer.
Samen genieten van de stilte en van een goed gesprek. Zou ook graag krachtplaatsen willen bezoeken, maar heb zelf geen auto. Woon in Barneveld( 20 km ten oosten van Amersfoort )
Reacties naar Anjesveldkamp9@gmail.com

LA van As
2 maanden geleden

Ben een spontane man (60) ,zoek een maatje om leuke activiteiten te ondernemen, wie van mijn leeftijdsgenoten (v) heeft interesse..?
reacties graag naar 1306vanas@gmail.com

Brenda van der Zaag
een maand geleden

Hallo ik zou graag met iemand leuke activiteiten willen ondernemen. Ik zoek een beetje sportief maatje. Ben net een week op fietsvakantie geweest en het was heerlijk. Gemiddeld 80 km per dag. Niet elektrisch. Hopelijk woon je in de buurt, dat lijkt me gezellig als het klikt.
groet,
Brenda

Brenda van der Zaag
een maand geleden

Enthousiaste energieke vrouw (Leiden) zou graag een sportieve man (55-62 ?) willen ontmoeten. Fietsen en in de natuur zijn. Houden van dieren en daar plezier aan beleven. Creatief en stil kunnen zijn. Open en klaar zijn voor iets nieuws. Humor.

Bob
2 maanden geleden

023 sl man 60 nr zkm leuke vrouw voor liefde volle vriendschap/relatie,mail mij tweeeenheid21@gmail.com

Monique
2 maanden geleden

Hallo Lieve man

Wat lijkt het me leuk om jouw te ontmoeten.
Om samen te gaan ontdekken wie we werkelijk zijn, en vanuit liefde,vrijheid en heesheid de verbinding aan te gaan.
Ik verlang naar een zielsmaatje waarmee ik een diep gaande harts en zielsverbinding voel. Waarmee ik samen kan delen, waarmee ik samen kan groeien en bloeien, waarmee ik samen kan stil zijn en waarmee ik samen kan wandelen aan zee of in de bossen.
Same magische en mooie herinneringen maken.

Ik ben een lieve ietwat introverte 48 jarige jongedame. Ik hou van de natuur en mijn katten en ben op zoek naar jou een man tussen de 45 en 52 jaar die van dieren houd.
Spreekt jou dit aan stuur me dan een berichtje

Lieve groetjes Monique

william
een maand geleden

Monique.
Het lijkt mij ook om jou te ontmoeten een leuk
contact met jou om samen te groeien en stil te zijn.
lieve groet william

Monique
een maand geleden

Hoi William

Lijkt me leuk om jou in het echt te ontmoeten en iets af te spreken. Stuur je me een mail
Mijn emailadress is moniquemaissie@gmail.com

Lieve groetjes terug

david
2 maanden geleden

ja wat zal ik schrijf.
ja kan wel zeg, oude ziel maar dan is het zo commercieel( weer in een woord gegoten woord)
ik hou het liever bij omschrijving ipv het in hokjes inkader.

ik ben zelf 42 op de kalender en voel van klein af aan (jaren 80) heimwee naar andere tijden en vond het tempo in jaren 80 al snel en overprikkeld en van essentie af, laat staan de laatste 20 jaar met mobiele telefoon en internet.
ik heb zelf alleen email en simpele telefoon (die ik nooit gebruik)
leef rustig en met eenvoud, ik reis innerlijk 24/7 maar op vakantie is jaren geleden ivm toch nergens thuis gevoel op aarde en ik niet zo nodig dat moeten heb in alles .
ik leef van wajong (zie dat als me basisinkomen)
als of ik iets te kort zou heb ,dat zie je op alle vlak tegenwoordig dat denken in tekorten.
sowieso schrijf daar paul verhaeghe en dirk de wachter heel zuiver over oa.

wees tevreden en geniet de eenvoud, de weg alleen is diep in me leven en ben geen groepsmens .
en veel verdiept in leven maar dat is telkens neerkomend op wat op me kleine leeftijd al wist en besefte ,alleen maar bevestigend.

ik ben introvert , gevoelsmens .
ik ben jaren alleen en zou niks oppervlakkig kun( 1 partner gehad ) en behoefte geen kinderen en god heeft ook zuiver bedoelt en duurzaam en verdiepend zoals agape-philos-eros

je mag reageer als je aanspreekt en je bent goed zoals je bent , love imperfectie ,eenvoud , al je angsten , onzekerheden , onvoorwaardelijk .
je kalenderleeftijd zegt me niks , of je nu uit nederland of belgie ook niet en uiterlijk ook niet, gaat om hart en ziel en geest .

ja weet ook niet hoe het verder te omschrijf.

voel maar aan en leef je ook rustig en gebaat bij rustig tempo en herken je een en ander tot hoors.

indeverkeerdetijdgeboren@protonmail.com

Petra Kaandorp
3 maanden geleden

hallo Jitske

lijkt me hartstikke leuk!!
mijn email is pmkaandorp@hotmail.com

Kris
3 maanden geleden

Dag lieve mensen, ik ben een man van 49 jaar en ben voor in de omgeving Roosendaal op zoek naar creatieve en spirituele mensen met groene vingers!

Heb jij kennis van bostuinen, ecosystemen, plantsoenen of permacultuur dan is dat mooi meegenomen maar zoek vooral mensen die verbonden zijn met de natuur om samen stekjes, fruitbomen, groenten, bloemen en rozen te plaatsen.

Spreekt jou dit aan dan ben je van harte welkom en het lijkt mij leuk om in contact met jou te komen.

Liefdevolle groet, Kris

Je kunt mij bereiken op kris.danca01@gmail.com

Christien Kok
2 maanden geleden

Hallo Kris,
Je berichtje spreekt mij enorm aan , alleen ik woon niet in de buurt van Roosendaal, maar wil graag verhuizen.
Reden voor verhuizing is dat ik graag verandering in mijn leven wil. Ik woon nu in Doetinchem in een flatgebouw, hier voel ik mij niet thuis, ik ben een tuin/ natuurmens met groene vingers en kan nu mijn ei niet kwijt. Ik ben creatief en spiritueel. Ik heb kennis van permacultuur. Ik zou je heel graag mee willen helpen en wil daar graag voor verhuizen.
Mijn email is Joyflupke@gmail.com
Hoop van je te horen.
Lieve groetjes van Christien.