Netwerkjes

Ben je op zoek naar vriendschap, een mooi vakantieadres, een maatje óf heb je iets wat je aan wilt bieden? Dat kan op deze pagina. Wij willen je er wel op attenderen dat deze pagina niet bedoeld is voor commerciële doelstellingen en wij op ieder moment gemachtigd zijn berichten te verwijderen wanneer deze van onjuiste aard zijn. Wij adviseren je in het bericht enkel een emailadres op te nemen als contactadres. 

Reactie plaatsen

Reacties

Jan Geurts
2 dagen geleden

proefpersoon (model)zijn voor massagecursus? voor ayurvedische massage of holistische massage? cursus voor 2 personen wanneer jullie maar willen: ik krijg verzoeken voor cursussen zonder dat men een model heeft. I heb goede ervaring metmodel via dit netwerk.

Marieke
10 dagen geleden

vrouw 51 jaar zoekt woonruimte in Zuid Limburg.
eventueel met andere vrouwen samen. Ik heb spirituele interesses. Verder ben ik spontaan en eerlijk. Interesse? Mail me dan op: marieke274@gmail.com groetjes Marieke

Sriyal Fernando
16 dagen geleden

TUSSEN HET VOLHOUDEN DOOR MAG JE BEST EVEN UITRUSTEN
Dat kan tijdens een full body ontspanningsmassage en/of m.b.v. hot stones
interesse? Mail mij ( voor Roosendaal en directe omgeving) sriyal.fernando@gmail.com

Erik
16 dagen geleden

Leuke vrouw gezocht
Ik ben op zoek naar 'n leuke vrouw van 50 of 60 plus. Als je van massage houdt zou dat prettig zijn. In Overijssel of omgeving.

blackangel
18 dagen geleden

ik zoek n groene vriend
graag n man in goede doen
bij intresse oor voor meer gegevens mail mij op

gdjojodikromo@hotmail.com

joris
21 dagen geleden

Oproepje voor Esther, ik wil graag contact met je opnemen, maar zie geen mail adres, mail mij even svp op jorisdejong397@outlook.com, thx

Sonja
een maand geleden

Hoi, mijn naam is sonja ik ben 30jr.
Vanwege een totale onverwachtse draai in mijn leven moet ik mijn leven helemaal opnieuw inrichten..eerst was ik wanhopig en dacht alles verloren te hebben.. Maar nu realiseer ik me dat alles kwijt zijn ook vrijheid oplevert vrijheid om opnieuw te beginnen.. Ik wil mijn diepste droom realiseren, een camper kopen.. En Kijken of ik een levenswijze kan realiseren die voornamelijk bestaat uit het doen van vrijwilligers werk voor verschillende organisaties. Ik heb alleen een probleem, ik weet niet hoe ik de aanschaf van de camper moet financieren. Op dit moment woon en werk Ik bij emmaus, op vrijwillige basis. Emmaus is een organisatie die dak en thuislozen opvangt. De camper moet dienen als mijn nieuwe huisje en vervoers middel om me aan te kunnen sluiten bij verschillende projecten en organisaties waar ik de handen uit de mouwen wil gaan steken. .. Mocht u ideeën hebben of wellicht willen sponsoren voor de realisatie van mijn droom? U kunt mailen naar graankorreleters@gmail.com. Ik kijk uit naar ideeën reacties en suggesties.. En, Hopelijk kan ik een nieuwe start in mijn leven Maken en mij inzetten voor het groter geheel. Dank u wel

Reiki
een maand geleden

Heb jij ook de cursus Reiki (1, evt. ook 2) gedaan en zou je wat meer willen oefenen en ervaring willen opdoen? Ik (man, 64) zou graag een groepje willen oprichten dat af en toe bij elkaar komt om elkaar behandelingen te geven. Omgeving Haarlem. Mogelijk ook andere vormen van massage zoals reflexologie maar eerst met name gericht op Reiki.

Reiki
een maand geleden

Mailadres moest er nog bij, had ik niet begrepen.
Eddie2@kpnmail.nl

Mikkie
een maand geleden

Vrouw zoekt andere vrouwen tussen ongeveer 40 en 60 jaar in de driehoek Wageningen, Rhenen, Veenendaal om samen inspirerende gesprekken en activiteiten te delen gericht op zingeving / natuur/ spiritualiteit / creativiteit.
Wie is geïnteresseerd? Zie uit naar je reactie!
mocospirit@gmail.com

maan
een maand geleden

voor maan
gevraagd healer die tetanus kan genezen
graag op vrijwillige basis reacties via greenlove@live.nl

Marieke
een maand geleden

Hoi Rene
ben mijn email adres maria.josephina11@gmail.com er vergeten bij te vermelden.Dus bij deze, groetjes Marieke

Marieke
een maand geleden

Hoi Rene,jou advertentie spreekt mij wel aan. Ik ben wel 10 jaar ouder dan jij bent.Ik wil graag contact met jou.Ik woon in Zuid Limburg,wil je ook contact met mij dan schrijf me een mailtje. en dan vertel ik je meer.Groetjes Marieke

Rene
een maand geleden

Wie herkent zich hier ook in? Ik (man/41) heb een passie voor de natuur. Zij heelt mij en ik koester haar. Ik houd enorm van stilte en zoek die ook op. Geregeld bezoek ik krachtplaatsen. Ik schilder, dans en studeer veel en doe aan handoplegging. De sleutelwoorden voor mijn huidige incarnatie zijn tederheid en puurheid. Herken je je hierin/resoneert dit? Klim in de pen! Heb het goed!

iNI
een maand geleden

TRANSFORMATIE SPEL en of Spa Maatje gezocht! Of voor UITWISSELING tussen ‘gelijkgestemde THERAPEUTEN/ HEALERS’. Ini is mijn naam en ik ben ‘Inner Teacher & Healer’ (op allerlei vlak: ook Reiki Master en therapeut (bv mbt ‘DDS Chinese Electro acupressure Treatments’) en geef Workshops in Eindhoven (niet commercieel dus ‘Priceless gratis’!) mbt Transformatie spel en zou het tof vinden als we een klein groepje zouden kunnen (trans-)formeren ;-) om samen het prachtige spirituele Transformatie-spel te spelen. Eén keer per maand of wie weet vaker?

Daarnaast ben ik ook groot liefhebber van dieren, natuur en Sauna en kan ik elke dag gratis in de Spa Wellness Resort Geldrop zwemmen, maar zou ik het leuker vinden met iemand samen die daar ook plezier in heeft en graag meegaat voor de gezelligheid (liefst een persoon die zowel gezellig mee kletst en tegelijkertijd ook diepgang in huis heeft zoals deze vrolijke 'Indigo empath Old Soul' van 49 (& ‘oude Ziel’ gezien in ‘t licht van reïncarnatie).

Ik hoop op leuke toffe gezellige positieve reacties, ook per telefoon, hartelijke en fijne reacties (zonder ‘verborgen agendaas’ of zonder sexuele bijbedoelingen + intenties oid)! Integriteit oprechtheid open en eerlijk authentiek etc zijn erg welkom, en spiritueel verder gevorderde levels (zoals 4D 5D etc). De juiste wederzijdse afstemming en wederkerigheid is een must bij samenwerking. So my ‘True SoulFamily Tribe’ tuning in to me also, is very WELCOME!

Bij deze oproep zijn zowel mannen als vrouwen van harte welkom zolang er maar de juiste klik is (en de juiste respectvolle afstemming en aanwezigheid (regelmatig aanwezig zijn (on Higher Dimensions Co-Creating with the Higher Power Source, present in the moment here and now, aware & 5D Awakened up to some degree).

Je kunt me bereiken via QueenB@kpnmail.nl en daarna gaan we gezellig bellen!

Licht & Liefde &

Hartelijke groetjes van Ini

marja
een maand geleden

Met spoed gezocht i.v.m. verhuizing naar tussenwoning: stukje grond in Vlagtwedde of directe omgeving, waar mijn 3 kippen en 1 haan rond kunnen scharrelen en waar ik een hokje neer mag zetten. Plek voor eko-moestuin zou fijn zijn, maar is niet noodzakelijk. Reacties naar marja52@live.nl