Netwerkjes

Ben je op zoek naar vriendschap, een mooi vakantieadres, een maatje óf heb je iets wat je aan wilt bieden? Dat kan op deze pagina. Wij willen je er wel op attenderen dat deze pagina niet bedoeld is voor commerciële doelstellingen en wij op ieder moment germachtigd zijn berichten te verwijderen wanneer deze van onjuiste aard zijn. Wij adviseren je in het bericht enkel een emailadres op te nemen als contactadres. Let op! je dient dus in het bericht nogmaals je emailadres in te geven, anders wordt deze niet zichtbaar en kun je geen reactie ontvangen.

Reactie plaatsen

Reacties

Jet Bus
een dag geleden

Zilveren bescherm engeltje.
Zo'n 15 tot 20 jaar geleden had Onkruid een actie van een zilveren bescherm engeltje. Beetje voor aan een halsketting. Al die jaren heb ik dag en nacht het engeltje gedragen. Vorig jaar september helaas helaas ben ik mijn engeltje verloren.... 😢
Heeft iemand toevallig nog eenzelfde engeltje liggen en wil je die wel kwijt? Ik houd me zeer aanbevolen!!
Zie uit naar een positieve reactie.

Andreas Firewolf
4 dagen geleden

Gezocht: Iemand die opleiding Spiritueel Genezen voor mij wil organiseren in omgeving Utrecht. Zelf verzorg ik de inhoud van de opleiding. Jouw taak zou zijn: marketing, planning, reclame en alle andere zakelijke beslommeringen.

man
6 dagen geleden

man 51 jaar, wil medio maart drie of vier weken naar de stille oceaan en zoekt een reisgenote van ongeveer de zelfde leeftijd.

Mikkie
10 dagen geleden

Vrouw zoekt andere vrouwen tussen ongeveer 40 en 60 jaar in de driehoek Wageningen, Rhenen, Veenendaal om samen inspirerende gesprekken en activiteiten te delen gericht op zingeving / natuur/ spiritualiteit / creativiteit.
Wie is geïnteresseerd? Zie uit naar je reactie!
mocospirit@gmail.com

René Leemeijer
10 dagen geleden

Momenteel woon ik in een plaats aan de maas.
Zo'n 20 minuutjes van Den Bosch.
Lijkt me fijn om regelmatig te gaan wandelen of fijne gesprekken, een sport samen op te pakken. Zeilen vind ik heerlijk.

Massage geven vind ik fijn om te doen, durf jij hiervan te ontspannen, mits het goed voelt , natuurlijk.

De dinsdagen en woensdagen kan ik over een auto beschikken.
Hoop dat je dit past.
Nieuwsgierig groetje René

Indy
10 dagen geleden

Transformatie Spel en of Spa Maatje gezocht! Ik ben Teacher & Healer (op allerlei vlak: ook massage therapeut met bv ‘DDS Chinese Electro acupressure Massage’) en geef Workshops in Eindhoven (niet commercieel dus Priceless gratis) mbt Transformatie spel en zou het tof vinden als we een klein groepje zouden kunnen (trans ;-) )formeren om samen het prachtige spirituele Transformatie-spel te spelen, 1 keer of een paar keer per maand. Daarnaast ben ik ook een liefhebber van dieren, natuur en Sauna en kan ik elke dag gratis ‘badderen’ in de Spa Wellness Resort Geldrop, maar zou ik het leuker vinden met iemand samen die daar ook plezier in heeft en graag meegaat voor de gezelligheid (liefst een persoon die zowel gezellig mee kletst en tegelijkertijd ook diepgang in huis heeft zoals deze vrolijke empatische jonge vrouw & ‘oude Ziel’ van 49).
Vorige keer dat ik een oproep plaatste in netwerkjes was rond maart 2018 mbt ‘(platonische) gelijkgestemde vriendinnen vriendschap of SoulFamily’ om soortgelijke interesses te delen (op niet fysieke platonische wijze), en toen reageerden er ‘n paar mannen en slechts 1 vrouw (en die ene vrouw die reageerde helemaal niet mbt mijn oproep- vriendschaps- verzoek maar had kennelijk haar eigen agenda: ‘zieltjes winnen voor Biodanza groepen oid) en kwam er niet veel uit. Dus ik hoop op positievere reacties dit keer, hartelijke en fijne reacties (zonder verborgen agendaas’ of sexuele intenties en bijbedoelingen oid)! Integriteit oprechtheid open en eerlijk authentiek etc zijn erg welkom. Bij deze oproep zijn zowel mannen als vrouwen van harte welkom zolang er maar de juiste klik is (en respectvolle afstemming en regelmatig aanwezig zijn (op hogere dimensies bv 5D). Je kunt me bereiken via QueenB@kpnmail.nl en daarna gaan we gezellig bellen! -Licht & Liefde & Hartelijke groetjes van Indy

Joris de Jong
16 dagen geleden

Hoi Onkruidlezers, ik ben een 43 jaar jonge, enthousiaste hobby masseur uit het midden van het land. Doe dit al een jaar of tien denk ik. Ontspannen zijn, that's the key. Geeft energie en zelfvertrouwen. Wat zoek ik? Iemand die kan liggen, kan ontspannen, de ogen wil sluiten en kan genieten van niets doen, van alleen maar voelen en beleven. Geen olie, puur handen op huid. Reageren dus als je houdt van ontspannen, zowel man als vrouw. Het liefst een vast iemand, want de ervaring leert dat een 2e, een 3e en alle keren daarna nog fijner zijn. Ik ben sportief, journalist, open van geest, houd van masseren, geen moeite ,met naakt zijn, ben jij de persoon die dat wel wat lijkt? Mail me dan! jorisdejong397@outlook.com

Cindy
een maand geleden

Ik, vrouw, 47 jaar, enigszins prettig gestoord, zoek leuke mensen met humor om te wandelen, fietsen, of om andere avonturen te beleven. Fijn als mijn hond mee mag! (bij het wandelen tenminste...) Ik woon in Midden-Limburg en een beetje in de buurt is wel handig. Het is leuk als me me mailt! (cindrel71@hotmail.com)
Wie durft het aan?

Sylvia
21 dagen geleden

Hallo cindy. Ik ben een spontane vrouw van 49. Ik ben alleenstaand en geen kids ( helaas) ik zoek een leuke gezellige vriendin ( geen bijbedoelingen) om samen leuke dingen te ondernemen. Zoals gezellig kletsen shoppen fietsen uitgaan sauna wandelen ...gezellig er op uit! Plezier maken en ook er voor elkaar zijn. Ik heb een klein beetje spirituele interresses. Maar ben geen zweverig type..nuchter spiritueel. Ik doe reiki healing. En ik hou van yoga. Ik kom uit eindhoven en ik ben in bezit van een auto. Dus afstand is voor mij geen probleem. Het lijkt me leuk om je te leren kennen. En wie weet?!... op een fijne vriendschap! Groetjes sylvia

Cindy
15 dagen geleden

Hoi Sylvia, leuk! Stuur je me even een mail via het bovenstaande mail-adres? Anders kan ik je niet bereiken!

Erik Robertson
een maand geleden

Ik zoek een opgeruimde gezonde schoonmaakster voor mijn fijne huis in Doorn.
0629987498

fred
een maand geleden

jongeman(37) zoekt woonruimte in Nederland in ruil voor werk: tuinieren KLUSSEN onderhoud schoonmaakwerk? bij veel werk eventueel extra vergoeding welkom. (Milieubewust vrijdenkend down to earth.) Ik hoor graag van je nietvandaagdanmorgen@gmail.com

mediumleo
een maand geleden

ik (man 60) zoekt een Azie-vrouw die mijn vele Paranormale boeken gratis wil overnemen.Het zijn er zeker 75 stuks .Je mag Chinese zijn,of Thaise,of Indonesie.
Maakt niet uit welk Azieland.Ik wil namelijk een reis maken door die landen en wil info van jou.
Mijn app 0655790965

T.B. van Loon
een maand geleden

Wie heeft voor mij Het Boek Henoch, van M.A. Knibb, ook zoek ik geluidsopnamen zoals cassettebandjes of CD copy van Jan Kleyn, ik vergoed e.v.t. kosten. Graag reactie aan theovanloon@msn.com.

Ecodorp Noordeland
een maand geleden

Ecodorp Noordeland gaat van start! Interesse in een ecologische en spirituele levenstijl? Maak met ons kennis op www.ecodorpnoordeland en kom naar de openmiddag op 12 januari in Ter Apel!

Marji
een maand geleden

Gezocht iemand voor hand-en spandiensten op boerderij in ruil voor verblijf in eenvoudige basic woonwagen op prachtige locatie in Hongarije
ezelbrug@gmail.com