Netwerkjes

Ben je op zoek naar vriendschap, een mooi vakantieadres, een maatje óf heb je iets wat je aan wilt bieden? Dat kan op deze pagina. Wij willen je er wel op attenderen dat deze pagina niet bedoeld is voor commerciële doelstellingen en wij op ieder moment gemachtigd zijn berichten te verwijderen wanneer deze van onjuiste aard zijn. Wij adviseren je in het bericht enkel een emailadres op te nemen als contactadres. 

Reactie plaatsen

Reacties

M.M.
8 dagen geleden

Ben jij mantelzorger en wil je ook (beter) voor jezelf zorgen... dan kom je in aanmerking voor Zinspeling, mijn uitgave die je helpt om (beter) in je eigen kracht te zijn. Ik geef enkele exemplaren cadeau in deze novembermaand 2019 Stuur een mail naar: mariamenting@hotmail.com

Marieke
11 dagen geleden

Zoekend naar leuke spirituele saunavriendin... hierbij nog mijn email adres: mariekem@outlook.com. Groetjes

Maria
13 dagen geleden

hoi lichtvlinder, ik wil graag contact met jou.
je kunt me mailen op: maria.josephina11@gmail.com
dan vertel ik meer over mezelf, oke?

groetjes,Maria

Marieke
13 dagen geleden

Hoi, ik zoek een leuke spirituele saunavriendin om zo nu en dan naar de sauna te gaan en dan ook interessante en leuke gesprekken te hebben, en tussendoor wat mailen en appen over ons leven. Ik ben zelf een vrouw van 53 jaar, geinteresseerd in o.a. sjamanisme, reincarnatie, india, tibet, reizen, schilderen, alternatieve geneeswijzen, wandelen. (Niet voor relatie, heb al een partner en hij houdt niet van de sauna). Ik hoor graag van je, groetjes Marieke. Regio Noord-Holland/Utrecht

Richard
17 dagen geleden

Hoi lieve dame!
Ik, spontane, rustige en vriendelijke man van 44, zoek een leuk contact met een leuke en liefdevolle dame. Ik ben woonachtig in Utrecht.
Puur voor een warme leuke vriendschap. Om samen eens lekker uit eten te gaan bijvoorbeeld. Of naar de film. Of simpel een drankje en lekker kletsen.
Ik ben getrouwd, in een open relatie. Geen geheimen. Wel zo open en eerlijk.
Mijn trefwoorden zijn: interesse in Zen en Energiewerk en de kracht van het hart. In deze combinatie leef ik mijn leven in plaats van te overleven.
Heb jij soortgelijke interesses? Lijkt mij leuk je eens te leren kennen! En wie weet?
Mail me gerust op scootie31@gmail.com

Maria
19 dagen geleden

lichtvlinder, je hebt je emailadres vergeten erbij te zetten groetjes Maria.

Lichtvlinder
20 dagen geleden

Lieve vrouw eind 40 zoekt een oudere vrouw die van vrouwen houdt.
Zullen we eerst eens samen mailen?
Ik vind het niet erg als je een handicaps. Ook uiterlijk vind ik totaal niet belangrijk! Herhaalt om jou pure mooie lieve ziel. Ook dingen zoals dat je een gezin hebt om afstand vind ik allemaal niet erg!
Ik hoop dat je net als ik: eerlijk trouw lief en spirituele bent.
Tot 65 jaar. Mail je mij! Ik hou van diepgaande lange e-mails!

JAson
22 dagen geleden

hallo - ik sta binnenkort op straat, zoner enig perspectief voor een toekomst vanwege de onbetaalbare vaste lasten en medische kosten in NL. Ik zoek een plek waar ik veilig met een pipowagen kan staan, met toegang tot water en stroom, tegen huurprijs. Geen tegenprestaties van arbeid ivm gezondheid. Zere bedankt voor tips!

Marji
19 dagen geleden

Misschien even je mailadres erbij vermelden?Ik heb eventueel wel een stuk grond waar je volkomen vrij,veilig en rustig kan staan met je pipowagen tegen huurprijs.Groetjes,Marji ezelbrug@gmail.com

Jason
14 dagen geleden

mijn mail is JasonNL@live.nl - dacht dat dat automatisch al meekwam...
hoop nog steeds op reacties in NL, Duitsland of elders, maar niet in voormalige Oostblok landen svp

Marlou
24 dagen geleden

Zijn er hier gezellige niet-rokende vrouwen die het leuk vinden om af en toe bij mij thuis een bakkie te komen doen, film op DVD te kijken of andere leuke dingen (zoals creatief bezig zijn)? Ik woon in Zwolle, ben 52 jaar, heb een LAT-relatie en een brede interesse. Door een ernstige knie (en enkel)blessure ben ik op dit moment niet mobiel (in huis loop ik met krukken en maak gebruik van een trippelstoel). Wel behoefte aan een stuk gezelligheid, aanspraak. Mijn insteek is vriendschap op basis van wederkerigheid, dus ook als mijn letsel hersteld is zal wat mij betreft het contact blijven. In de loop der tijd kunnen we zeker gezellige activiteiten gaan ondernemen.

Martine van den Ende
een maand geleden

Te koop tegen gereduceerde prijs: perfectino tadelakt pro inclusief bijbehorende ocean groene kleurstof. Over ivm grote verbouwing. 50 kilo perfectino tadelakt pro en 15 potten groene oceaan kleurstof. Dit totale pakket is genoeg voor 25 tot 35 vierkante meter. Tadelakt is een waterdichte luxe kalk pleister eco materiaal voor bv badkamer. Geeft een prachtig zijdeachtig effect en kan op muren en (inloop)douche.
Deze perfectino tadelakt is veel makkelijker aan te brengen dan de normale tadelakt. Eenvoudiger en veel minder arbeidsintensief.
Normaal kost dit pakker € 1300.- nu mag het weg voor € 750,- inclusief tadelakt spatels. Voor foto's en info kun je mij mailen .