Kracht van kwetsbaarheid

De ziel ligt maar al te vaak bloot en de gevoelens overrompelen je. Als je daaraan geen sturing kan geven, het gevoel hebt de controle over je eigen emoties te verliezen, kan dat heel bedreigend overkomen. Maar die bedreiging verdwijnt vaak door er even bij stil te staan. Je te realiseren dat alle emoties er mogen zijn, maar dat ze niet allemaal leidend hoeven te zijn. Zo kom je dichter bij wie je werkelijk bent. Je leert jezelf te herkennen, te erkennen en uiteindelijk los te laten. Vanuit die losgelatenheid zie ik vaak een innerlijke kracht ontstaan die onverwacht sterk is. De Kracht van Kwetsbaarheid is de kracht van ontvankelijk zijn zonder afhankelijk te worden. Het is de vreugde van zowel het ontvangen als van het geven.

'Je levensreis voort te zetten vanuit die kracht is een verrijking voor jezelf en je omgeving. Zo start de transformatie van (hoog)gevoeligheid naar sensitieve intelligentie'

Wat leer je?

De leergang Kracht van Kwetsbaarheid bestaat uit 8 lessen, waarvan de eerste les een voorbereiding is op wat komen gaat. In elk van de lessen staat één van de 7 inwijdingspoorten centraal. Ze brengen je langs vertrouwen, moed, inspiratie, troost, stilte, spiritueel verlangen en innerlijk weten. Wie de poorten doorgaat zal steeds dichter bij zijn eigen heelheid komen om uiteindelijk vanuit het innerlijke weten tot handelen te komen.

Barbara Driessen

Ook auteur van de Onkruid leergang Vrouw & Kracht en geeft al jaren workshops. Zij heeft met indianen, Aboriginals en Europese sjamanen gewerkt en schreef onder andere het boek De helende kracht van het medicijnwiel en Sensitieve Intelligentie. Van beroep is Barbara creatief therapeute.

Wat krijg je?

  • Een gebonden boek met een uitgebreid lespakket van 8 lessen. Naast een theoretisch deel kent iedere les praktische oefeningen. 
  • Extra materialen en voorwerpen die je ondersteunen bij het lespakket.
  • Stimulerende thuiswerkbegeleiding en correctie op ingezonden werk.
  • Een getuigschrift aan het eind van de leergang.

De kleine lettertjes

Inschrijven kan op elk gewenst moment. Direct na je inschrijving ontvang je een factuur voor de leergang. Zodra die voldaan is, wordt het lespakket naar je opgestuurd. Niets in het lesmateriaal mag in handen van derden worden gesteld dan wel op een andere manier gebruikt worden zonder expliciete toestemming van Uitgeverij Onkruid.

Inschrijven en kosten

De leergang Kracht van Kwetsbaarheid bestaat uit 8 lessen. De kosten van de leergang bedragen € 275,- incl. BTW. Voor verzending binnen de EU gelden eenmalig € 7,50 extra portokosten.