Chakra college

De 7 chakra's zijn een mooie ingang om je op de weg van spiritualiteit te begeven, of om deze weg verder uit te diepen. De leergang gaat niet alleen over chakra's, maar ook over meditatie, mandalatekenen, Bachbloesems, mineralen, mythologie, archetypen en nog veel meer. De leergang is bedoeld voor iedereen die meer wil weten over chakra's en spiritualiteit, maar ook voor wie met vragen zit als: Hoe begin ik op het spirituele pad? Hoe weet ik dat ik goed zit? Ik voel niets. Maak ik wel vorderingen?

 

Wim van de Zwan, de schrijver en samensteller van deze leergang, is van huis uit musicus. Wim heeft zich uitgebreid verdiept in de grote wereldtradities, van hindoeïsme tot indianen. Van zijn hand verschenen vertalingen van de soefipoëzie van Rumi en Hafiz en verhalen van Nasroeddin. In 2002 verscheen zijn boek Wijs me het pad. Inspiratie voor het dagelijkse leven. Naast zijn schrijf- en vertaalwerk geeft Wim met zijn vrouw Ariënne in verschillende landen in Europa en in de Verenigde Staten workshops mantrazang en dans, waarbij ze zich richten op alle grote wereldtradities. Voor deze zgn. 'Dances of Universal Peace' verzorgen ze een opleiding in Nederland en in de Baltische Staten.

Je kiest voor

 • Afwisseling tussen theorie en praktische oefeningen
  De theorie in de Chakraleergang wordt op een toegankelijke manier gepresenteerd. Theorie wordt afgewisseld door andere ingangen, zoals sprookjes, mandalatekenen, oefeningen, meditaties en observatie-opdrachten. Er wordt een duidelijke verbinding gelegd met je dagelijks leven.
 • Studeren wanneer het jou uitkomt
  Het maakt niet uit hoe de invulling van je dagelijks leven er uitziet, want je kunt studeren wanneer jij dat wil. We raden aan een les per maand te behandelen. 
 • Intensieve begeleiding
  Tijdens de leergang word je intensief begeleid. Op een persoonlijke manier krijg je feedback en correcties op het werk dat je instuurt: telefonisch, schriftelijk of via e-mailcontact.

Wat krijg je? 

 • Een ringband met een uitgebreid lespakket van 10 lessen. Naast een theoretisch deel kent iedere les praktische oefeningen.
 • Extra’s zoals stenen, A4 poster en een cd die je ondersteunen bij het lespakket.
 • Stimulerende thuiswerkbegeleiding en correctie op ingezonden werk.
 • Een getuigschrift aan het eind van de leergang.

De kleine lettertjes

Inschrijven kan op elk gewenst moment. Zodra de betaling voldaan is wordt het lespakket naar je opgestuurd. Niets in het lesmateriaal mag in handen van derden worden gesteld, dan wel op een andere manier gebruikt worden, zonder expliciete toestemming van Uitgeverij Onkruid.

Inschrijven en kosten

De Chakra leergang bestaat uit tien lessen en kost € 285,- incl. BTW. Voor verzending binnen de EU gelden eenmalig € 7,50 extra portokosten.