Doneer aan Onkruid!

Gepubliceerd op 2 december 2021 om 11:30

De afgelopen twee jaar is een moeilijke tijd geweest. Boekwinkels waren dicht en ook de vele andere bedrijven in de alternatieve sector deden het noodgedwongen rustig aan. Minder inkomsten voor Onkruid dus. Toch zijn we Onkruid gewoon blijven maken. Zonder allerlei subsidies en regelingen van de overheid, want Onkruid wil hoe dan ook altijd onafhankelijk blijven.

Gelukkig gaat het inmiddels weer wat beter. De boekwinkels zijn weer open en alternatieve, duurzame bedrijven bloeien als nooit tevoren. Maar onze ‘oorlogskas’ is leeg, en we willen graag de kansen grijpen die de toekomst biedt. De erfenis van de  coronaperiode willen we zo snel mogelijk achter ons laten. Jouw bijdrage daaraan is meer dan welkom.

Doneer hier aan Onkruid

 

We zijn heel dankbaar voor je hulp. Met jouw bijdrage kunnen we de komende jaren de mooie reportages, onderzoeken en verhalen blijven maken. Onafhankelijk, zoals je altijd van ons gewend bent.

Wil je eerst meer weten? Of wil je op een andere manier een bijdrage aan de toekomst van Onkruid leveren? Stuur dan een mail naar frank@onkruid.nl. We beantwoorden dan je vragen of bellen je als je dat wilt zo snel mogelijk terug