Theaterfestival De Parade is onderweg naar Utrecht

Gepubliceerd op 21 juli 2021 om 09:58

Vanaf vrijdag 23 juli staat Theaterfestival De Parade met hun vier grootste theatertenten én de Zweefmolen, de poffertjeskraam en de sangriabar zeventien dagen lang in het Moreelsepark in Utrecht.

Tot en met 8 augustus geniet je van verschillende Parade-pakketten met twee voorstellingen én lekker eten en drinken. Iedere middag is er een kleine KinderParade met familievoorstellingen en op alle zondagmiddagen zijn er ook nog matinées, met twee voorstellingen en heerlijke hapjes. Op het programma staan o.a. Anne-Fay Kops, Wouter Hamel, The Ruggeds, Kiki Schippers, Collectief het Paradijs en Lucky Fonz III.

Verantwoord genieten

Een rondreizend theaterfestival op 1,5 meter? Jazeker! In de vaste Parade-parken bouwen ze hun vier grootste en mooiste theatertenten op, waar jij aan een tafeltje geniet van twee voorstellingen én heerlijk eten en drinken. Je kunt dus lekker blijven zitten en je laten verrassen door de artiesten terwijl er wat lekkers naar je tafel gebracht wordt. Op deze manier kunnen ze De Parade deze zomer op een geheel verantwoorde manier door laten gaan.

Bestel een Parade-pakket

Parade-pakketten zijn er in allerlei soorten en maten en duren 2,5 uur, je hoeft alleen nog maar te kiezen welk programma het beste bij je past. Je koopt je pakket altijd voor een bepaalde dag en tijd. Zo weten we dat je komt en houden we een plaatsje vrij. Je hebt keuze tussen een diner-pakket of een late night pakket met kleine hapjes. In iedere theatertent wisselt het programma om de paar dagen.

Kijk op deparade.nl/ voor het laatste nieuws, de pakketten en om alvast in de sfeer te komen