De nieuwste Onkruid nu verkrijgbaar!

Gepubliceerd op 2 mei 2021 om 15:23

De duurzaamste Onkruid van het jaar. Een special om te bewaren. Met 10 verrassende dingen die je in 2050 heel gewoon zult vinden, maar waar je nu nog nooit van hebt gehoord.

Verder praten we met de trotse eigenaresse van een van de allereerste kant-en-klare tiny houses. Zonder zelf te klussen en zonder zorgen om vergunningen een splinternieuw klein huisje, midden in de natuur. De eerste projecten worden opgeleverd, maar er is nog veel meer op komst. 

Daarnaast gingen we langs bij Pieter Pot, de eerste verpakkingsvrije supermarkt aan huis, die nu in heel Nederland bezorgt. En uit de kruidentuin halen we de ingrediënten voor een kruidig soepje waarmee je je kunt reinigen voor een mooie, lange zomer.

En we peilden te stemming onder onze lezers: is kernenergie een goed alternatief voor een land vol windmolens en zonnepanelen? De meningen zijn (gelukkig) nog flink verdeeld, we zijn de jaren tachtig nog niet vergeten!

Deze en nog veel meer duurzame verhalen lees je in de nieuwste Onkruid. Die gelukkig weer gewoon in de boekwinkel te koop is. Maar je kunt ‘m natuurlijk ook hier bestellen, of meteen op je scherm digitaal lezen.