Terugblik Zintuiglijke Schrijfwandeling met Christine Pannebakker

Gepubliceerd op 25 maart 2024 om 15:39

Wat een prachtige zondagmiddag was het tijdens de zintuiglijke schrijfwandeling met Christine Pannebakker en de deelnemers! Ondanks het mindere weer heeft dat de pret niet bedorven. Sterker nog, het leek de middag nog meer verbinding en intimiteit te geven.

 

We voelden ons vrij om te verbinden met ons innerlijk vuur en met elkaar. De schrijfflow was voelbaar en liet ons allemaal meedrijven op de stroom van inspiratie. Zo zijn er veel mooie zinnen voorbij gekomen, allemaal kleine juweeltjes die we met elkaar deelden.

 

Het was een middag vol verbinding. We hebben gelachen, gedeeld en geschreven vanuit ons hart. Voor velen was dit waar het schrijfhart naar verlangde. Laten we deze geslaagde middag koesteren en de energie ervan meenemen in onze schrijfavonturen.

 

Met dankbaarheid kijken we terug op deze bijzondere middag waarin Christine haar lessen, inspiratie en feedback met ons heeft gedeeld. Aan iedereen die aanwezig was en samen met ons deze zintuiglijke reis heeft gemaakt, dank voor jullie aanwezigheid en bijdrage aan deze bijzondere dag.

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.