Momenteel is het niet mogelijk om je in te schrijven voor het college Vrouw & Kracht. We zijn bezig om een nieuwe cursus te ontwikkelen. Wil je op de hoogte blijven of heb je vragen, stuur dan een e-mail naar: college@onkruid.nl

Vrouw & Kracht

Barbara Driessen:

"Ik ben er van overtuigd dat ieder mens een krachtige, zuivere, innerlijke bron heeft die uniek is. Ik hoop van harte dat in onze samenwerking die wederzijdse bronnen aangeboord zullen worden. Ik wil je meenemen naar je rijke innerlijke wereld om je gevoelens te leren kennen en doorgronden. Ik wil je meenemen naar de wereld van energieën en bovennatuurlijke krachten. Ik wil je laten zien en ervaren dat er genezende krachten zitten in de natuur en in jezelf, die je kunt gebruiken om geestelijk en lichamelijk in balans te komen en te blijven."

Thuis studeren en je innerlijke kracht ontdekken

Deze leergang helpt je op weg met het ontplooien van je innerlijke kracht en het verbinden daarvan met magie en sjamanisme. In tegenstelling met wat de titel Vrouw & Kracht doet vermoeden, is de leergang ook voor mannen toegankelijk, want een man heeft ook een vrouwelijke kant die verder ontwikkeld kan worden. De leergang is geschreven door Barbara Driessen. Zij geeft al jarenlang workshops, heeft met Indianen, Aboriginals en Europese sjamanen gewerkt en schreef onder andere het boek De helende kracht van het medicijnwiel. Van beroep is ze creatief therapeute.

Voordelen

Als je kiest voor de leergang Vrouw & Kracht, kies je voor:

  • Afwisseling tussen theorie en praktische oefeningen.
  • De theorie in Vrouw & Kracht wordt op een toegankelijke manier gepresenteerd.
  • Theorie wordt afgewisseld door leuke, praktische oefeningen, waardoor de theoretische kennis meer gaat leven.

Studeren wanneer het jou uitkomt

Het maakt niet uit hoe de invulling van je dagelijks leven er uitziet, want je kunt studeren wanneer jij dat wil. Wij adviseren studenten om ongeveer een maand per les uit te trekken.

Intensieve begeleiding

Tijdens de leergang word je intensief begeleid door Barbara Driessen en haar assistenten. Op een persoonlijke manier krijg je feedback en correcties op het werk dat je instuurt: telefonisch, schriftelijk of via e-mail.

Wat krijg je?

  • Twee ringbanden met een uitgebreid lespakket van 10 lessen. Naast een theoretisch deel kent iedere les praktische oefeningen.
  • Extra’s zoals een buidel, vloeipapier en dagboek die je ondersteunen bij het lespakket.
  • Stimulerende thuiswerkbegeleiding en correctie op ingezonden werk.
  • Een getuigschrift aan het eind van de leergang.

Kleine lettertjes

Inschrijven kan op elk gewenst moment. Direct na je inschrijving ontvang je een factuur voor de leergang. Zodra die voldaan is, wordt het lespakket naar je opgestuurd. Niets in het lesmateriaal mag in handen van derden worden gesteld dan wel op een andere manier gebruikt worden zonder expliciete toestemming van Uitgeverij Onkruid.

Inschrijven en kosten

De leergang Vrouw & Kracht bestaat uit 10 lessen en kost € 280,- incl. BTW. Voor verzending binnen de EU gelden eenmalig € 7,50 extra portokosten.