Let's talk about....is een vaste rubriek in iedere Onkruid en hier kun je je mening geven.

Praat met ons mee, geef je mening en vertel ons eventueel hoe jij erover denkt. Dit kan allemaal in het Onkruid forum. Bij het plaatsen van een reactie zal enkel je naam zichtbaar zijn.

 

Vakantie met je kinderen, hoe doe je dat. Voor veel ouders is dat een dilemma. Want wat doe je? Stel je je kinderen op de eerste plaats en zijn een zwembad, veel leeftijdsgenootjes en lekker warm weer om buiten te ravotten de eerste dingen waar je op let? Of kies je voor jezelf , en neem je ze mee op jouw vakantie? Museum in, museum uit, berg op en berg af, of neem je ze mee naar verre landen. Je bent tenslotte nooit te jong om begrip voor andere culturen en gewoontes te kweken en het is onderdeel van hun opvoeding. In Onkruid juli/augustus lees je wat voor oplossing onze lezers gekozen hebben maar misschien wil jij je oplossing ook delen? Dat kan hieronder:

Reactie plaatsen

Reacties

Leonie
5 maanden geleden

Mijn motto is: als de kinderen het leuk hebben, dan hebben wij het ook leuk! Natuurlijk is het soms wel even lastig als je net in een geweldig hoofdstuk van je boek zit en je kinderen je aandacht opeisen, of als je iets cultureels gaat doen de kinderen klagen over warmte, zere voeten of dat ze geen zin meer hebben. Maar dat is part of the deal! Kinderen heb je maar even.. als ze oud en wijs genoeg zijn en hun eigen pad kiezen voor op vakantie dan zal ik ze enorm missen.. maar misschien dat niet iedereen hier zo over denkt?