Let's talk about....is een vaste rubriek in iedere Onkruid en hier kun je je mening geven.

Praat met ons mee, geef je mening en vertel ons eventueel hoe jij erover denkt. Dit kan allemaal in het Onkruid forum. Bij het plaatsen van een reactie zal enkel je naam zichtbaar zijn.

 

2022: een leven lang leren

Education permanente, naar het Nederlands vertaald als ‘Een leven lang leren’. Via het Onkruid college kennen we natuurlijk veel lezers die dat letterlijk nemen. Zij volgden de ene na de andere opleiding, cursus of training. Om nieuwe terreinen te verkennen of zich verder te ontwikkelen.
Maar er zijn natuurlijk ook mensen die het leven zelf de beste leerschool vinden, en de schoolbank of de oefenruimte beschouwen als een slechte jeugdherinnering.
Toch wordt met de toenemende tekorten op de arbeidsmarkt de roep steeds luider om mensen die zichzelf actief laten om- of bijscholen. Wij zijn natuurlijk benieuwd hoe jij daar tegenover staat.

Deel jouw mening, ervaring en ideeën met ons. Laat een reactie achter op deze pagina. Alleen je naam zal te zien zijn op de website. Een aantal reacties zullen geplaatst worden in Onkruid Magazine.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.