It's Good To Be Back

Gepubliceerd op 15 april 2022 om 11:44

Into The Great Wide Open organiseert het minifestival It’s Good To Be Back: een presentatie van wat er zoal gebeurde op muzikaal en creatief front terwijl de wereld stil leek te staan. Een viering van wat weer mag. En een oefening of we het nog kunnen met z’n allen. De roestige plekjes wegschuren en de scharnieren smeren, zo je wilt. Zondag 8 mei gaat het gebeuren, in de Tolhuistuin in Amsterdam Noord.

Dat er weinig openbaar kon plaatsvinden tijdens de pandemie betekent niet dat de creativiteit stagneerde. Het gebrek aan optredens en publiek leidde tot nieuwe artistieke impulsen. Into The Great Wide Open stuurde artiesten, muzikanten, schrijvers en kunstenaars naar Vlieland, op ‘makerskamp’. Daarvan vonden er al zes plaats, en de eerste resultaten van de verblijven vol rust, ruimte en artistieke vrijheid die het eiland de makers bood druppelen inmiddels naar buiten.

Een aantal van deze makers zal hun nieuwe werk – soms voor het eerst aan toeschouwers – presenteren tijdens It’s Good To Be Back. Daarnaast is er ruimte voor actuele kunst, en kinderen kunnen naar hartenlust ravotten.

It’s Good To Be Back vindt plaats op zondag 8 mei 2022 van 11.30 tot 18.00 uur in de Tolhuistuin (IJpromenade 2 in Amsterdam Noord), tickets zijn hier te reserveren.