Better Together Festival zaterdag 20 juli 2024: Vier de ontplooiing van jezelf!

Gepubliceerd op 8 juli 2024 om 20:55

Ontwikkeling en ontplooiing van ons eigen potentieel lijken misschien een hype, maar niets is minder waar. De zoektocht van de mens naar haar eigen potentieel is een prachtige reis. Deze reis van zelfbewustzijn wordt vaak aangewakkerd door de drukte van ons dagelijkse leven.

 

Tekst: Better Together Festival

 

Het helpt ons te ontdekken wie we werkelijk zijn, wat er in ons omgaat, en hoe we in wisselwerking staan met onze omgeving en de wereld. Op 20 juli nodigen we je uit om deze reis samen met anderen te ervaren op het 'Better Together Festival'. Dit festival draait om het beleven en ervaren voor jong en oud, met een focus op eenheidsbewustzijn.


Tijdens deze dag kun je inspirerende lezingen volgen, deelnemen aan diverse workshops en je onderdompelen in de wereld van gezonde voeding, klankbeleving, ademhalingstechnieken, chakra's, energie, reiki en nog veel meer. Voor de kinderen is er een speciaal kinderplein ingericht. Heb je altijd al een dromenvanger willen maken samen met je kind? Hier kan het! Kinderen kunnen leren spelen met natuurlijke materialen en muziek maken.

 


Kom je samen genieten van deze bijzondere dag?
Wanneer: Zaterdag 20 juli
Waar: Julianapark, Bolsward
Tijd: 12:30 uur - 18:30 uur

 


Meer informatie vind je op bettertogetherfestival.nl

 

We kijken ernaar uit je te verwelkomen!

 

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.