Website
Colleges
Silvia
Onkruid Beleeft
Onkruid Intens

Silvia schrijft

Een oud wrak was het

Een oud wrak was het

In de gratis fietsenstalling van de gemeente word ik opgewacht door de beheerder die buiten van de zon staat te genieten. Zuchtend loopt hij met me mee naar de kelder om mij en mijn fiets van een nummer te voorzien.

U gaat verhuizen? Dat gaat zomaar niet!

U gaat verhuizen? Dat gaat zomaar niet!

Ik ga verhuizen en begeef me in het woud van organisaties waar ik bij aangesloten ben om dit kenbaar te maken. Bij mijn bank moet ik persoonlijk langskomen en mij legitimeren om de verhuizing een feit te maken.

Ik ben niet eens een dummie

Ik ben niet eens een dummie

Ik wil meegaan met mijn tijd, dus ga ik een website maken waarop ik mijn columns en boeken kan zetten. Al bij het eerste contact met de host van mijn website slaat de paniek toe. Termen als DTP-servers en FTP en wat al niet meer worden door de medewerker van de helpdesk gebezigd alsof het niets is.

Juichpakken en voetbal

Paniek! De Roy Donders juichpakken zijn op! En mijn zoon van 10 wil het pak zo graag!
Dit twitterde een vriendin.

Ik ben nog goed

Tante Dora was een week naar Duitsland met de Zonnebloem. Ik bel haar op als ze terug is. Uit ervaring weet ik dat 17.30 uur de beste tijd is om te telefoneren omdat Dora stipt om 18.00 uur een broodje gaat eten. Als ik midden op de dag bel, zit er geen limiet aan ons gesprek en met Dora is een paar uur telefoneren geen uitzondering. Nadat Dora haar man vroeg is verloren kenmerkt haar leven zich door eenzaamheid.

Artikelen

Login