LEEF VANUIT OERKRACHT - ONKRUID MAGAZINE

Sint tip: duurzame knutselcadeaus bij Green Jump

Sinterklaas is aangekomen in Nederland, de kinderen zijn al druk met het maken van tekeningen en verlanglijstjes voor Sinterklaasavond. Wat zou het mooi zijn als er op Sinterklaasavond nog meer duurzame cadeautjes worden gegeven. Producten die gemaakt zijn met respect voor mens en milieu. Hierbij een paar tips voor leuke en duurzame knutselcadeaus die leuk zijn voor kleine en grote kinderen!

Lees meer »

“Na een roadtrip met een elektrische camper kom je opgeladen terug thuis”

Aldus Robbert van Goethem, eigenaar en oprichter van e-camperverhuurbedrijf LEAVV. Vakantie vieren is bij uitstek een manier om even te ontspannen, maar het kan ook een schuldgevoel opleveren. Denk alleen al eens aan de enorme CO2-uitstoot van een twee uur durende vlucht met een vliegtuig of een dieselcamper die door heel Europa toert. Laat staan al het eten wat dagelijks in de prullenbak verdwijnt in een all-inclusive resort.

Lees meer »

Wat maakt VakantieAnders zo anders?

Een zomerweek bij VakantieAnders is kamperen in Zuid-Limburg. Slapen in je eigen tent of caravan óf je huurt een tipi of pipowagen voor de hele week. Dat is al een klein beetje anders, toch? Na aankomst zet je je tentje op of richt je de tipi in en maak je het prettig voor jezelf. Je geeft jezelf de tijd om te landen. En daarna kun je aanschuiven voor het diner, een warme maaltijd op het buffet waarvan je zelf kunt kiezen wat je ervan wilt eten.

Lees meer »

Open dag Shenzhou Open University groot succes

De Open Dag op 26 maart 2022 trok bijna 100 bezoekers naar het schoolgebouw in Amsterdam. Eindelijk konden we na een lange periode van corona-restricties weer toekomstige studenten op onze mooie locatie ontvangen om te laten zien wat Shenzhou in huis heeft.

Lees meer »

Wil jij ook op deze pagina staan?
 Stuur een e-mail naar adv@onkruid.nl