Website
Colleges
Silvia
Onkruid Beleeft
Onkruid Intens

Onkruid Colleges

Studeren wanneer het jou uitkomt

Wil jij werken aan je eigen groei? Dan zijn de colleges van Onkruid vast iets voor jou! De lessen bevatten alles wat je nodig bent voor een diepgaand en bewuster leven. Ga op weg naar verdieping met de leergangen sjamanisme, chakra's, en mandala's of kom in verbinding met jouw sensitiviteit. In je eigen tijd verweef je nieuwe kennis en wijsheid. Je komt in contact met je spiritualiteit en geeft verdieping aan jezelf en je omgeving.

Sta open voor nieuwe mogelijkheden, met de ondersteuning en ruimte die jij nodig bent. Samen met deskundige begeleiders kom je tot nieuwe inzichten en krijg je een inspirerende dosis van kennis en vaardigheden. De colleges geven je in een halfjaar tot een jaar tijd inzicht in jezelf. Op een toegankelijke manier wordt de lesstof aangeboden, zodat je de ten volste de kans krijgt om in jouw tempo het pad van spirituele groei te volgen.

Chakra's

De 7 chakra's zijn een mooie ingang om je op de weg van spiritualiteit te begeven, of om deze weg verder uit te diepen. De leergang gaat niet alleen over chakra's, maar ook over meditatie, mandalatekenen, Bachbloesems, mineralen, mythologie, archetypen en nog veel meer. De leergang is bedoeld voor iedereen die meer wil weten over chakra's en spiritualiteit, maar ook voor wie met vragen zit als: Hoe begin ik op het spirituele pad? Hoe weet ik dat ik goed zit? Ik voel niets. Maak ik wel vorderingen?

Kracht van kwetsbaarheid

De ziel ligt maar al te vaak bloot en de gevoelens overrompelen je. Als je daaraan geen sturing kan geven, het gevoel hebt de controle over je eigen emoties te verliezen, kan dat heel bedreigend overkomen. Maar die bedreiging verdwijnt vaak door er even bij stil te staan. Je te realiseren dat alle emoties er mogen zijn, maar dat ze niet allemaal leidend hoeven te zijn. Zo kom je dichter bij wie je werkelijk bent. Je leert jezelf te herkennen, te erkennen en uiteindelijk los te laten. Vanuit die losgelatenheid zie ik vaak een innerlijke kracht ontstaan die onverwacht sterk is. De Kracht van Kwetsbaarheid is de kracht van ontvankelijk zijn zonder afhankelijk te worden. Het is de vreugde van zowel het ontvangen als van het geven.

'Je levensreis voort te zetten vanuit die kracht is een verrijking voor jezelf en je omgeving. Zo start de transformatie van (hoog)gevoeligheid naar sensitieve intelligentie'

Spiritueel schrijven

Over schrijvend in je kracht komen. Over nieuwe inzichten en meer creativiteit ontwikkelen. Over je hogere zelf die je pen overneemt als je heel stil bent van binnen. Over gevoelens, over... Deze leergang van het Onkruid-College brengt je dichter bij jezelf. Zeven maanden lang je pen als gids op de weg naar binnen!

Schrijven doet met je wat de lente doet met de natuur. Alles wat altijd al diep in je leefde maar nog niet zichtbaar was, gaat groeien en maakt zich kenbaar. Iets in je weet al waar je levensvreugde, je passie en je gaven zijn. Het is mogelijk dat je het tijdelijk vergeten bent, maar diep van binnen weet je waarvoor je hier bent,wat je te geven hebt en waar je hart van gaat zingen.

Vrouw en kracht

Barbara Driessen:

"Ik ben er van overtuigd dat ieder mens een krachtige, zuivere, innerlijke bron heeft die uniek is. Ik hoop van harte dat in onze samenwerking die wederzijdse bronnen aangeboord zullen worden. Ik wil je meenemen naar je rijke innerlijke wereld om je gevoelens te leren kennen en doorgronden. Ik wil je meenemen naar de wereld van energieën en bovennatuurlijke krachten. Ik wil je laten zien en ervaren dat er genezende krachten zitten in de natuur en in jezelf, die je kunt gebruiken om geestelijk en lichamelijk in balans te komen en te blijven."

Wil je meer informatie over een college? Stuur dan een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., bel naar 030-7370978, vul de antwoordkaart in die je in elke Onkruid vindt of meld je direct aan via Aanmelden College.

Aanmelden College

Wil je meer informatie over een college? Stuur dan een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., bel naar 030-7370978, vul de antwoordkaart in die je in elke Onkruid vindt of meld je direct Online aan.

Aanmelden College

Login